SPIJKER

Contactgegevens SPIJKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIJKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIJKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURCHTSTRAAT 190; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37440577 (+32-37440577) 37440577 (+32-37440577)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIJKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIJKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIJKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIJKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIJKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIJKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIJKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIJKER
Products information SPIJKER

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SPIJKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIJKER
(Get full report from official database of BE for SPIJKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIJKER
Addition kinds of activities for SPIJKER

23299900. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
24990502. Kurken, fles | Corks, bottle
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
32720611. Goed beklemmen, beton | Well curbing, concrete
39140106. Liefdevolle kopjes, zilver | Loving cups, silver
51360400. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings

Werken bij SPIJKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIJKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIJKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIJKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van SPIJKER in sociale netwerken
Look for responds of SPIJKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIJKER. Laat een reactie achter voor SPIJKER. SPIJKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIJKER. Leave a respond for SPIJKER. SPIJKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIJKER op de google maps. Adres en contacten SPIJKER
Location of SPIJKER on the google maps. Address and contacts of SPIJKER

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIJKER SPIJKER: COIFFURE VEERLE | VAN DE VELDE ANDRE & HUGO | DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP | Cartel BVBA | ANNE-C?CILE LOVENS

Other related companies as SPIJKER: COIFFURE VEERLE | VAN DE VELDE ANDRE & HUGO | DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP | Cartel BVBA | ANNE-C?CILE LOVENS

SPIJKER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIJKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf SPIJKER bevindt zich op het adres: BURCHTSTRAAT 190; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in SPIJKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPIJKER is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIJKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIJKER, openstaande posities, locatie van SPIJKER op de kaart.

SPIJKER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPIJKER, company assigned to the tax number BE07449798583. The company SPIJKER is located at the address: BURCHTSTRAAT 190; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in SPIJKER were not found.
The main activity of SPIJKER is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIJKER is not available. You also can look at reviews of SPIJKER, open positions, location of SPIJKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIJKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIJKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIJKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIJKER, employees, financial statistics.