DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP
Private companiesFood and Kindred Products • DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP

Contactgegevens DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAAMSESTEENWEG 155; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22182845 (+32-22182845) 22182845 (+32-22182845)

Fax (fax): +32 (2) 679-61-48 +32 (2) 679-61-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP
Products information DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP

BTW identificatienummer (tax): BE01268615722
Ondernemingsnummer: 8759918212
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP
(Get full report from official database of BE for DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP
Addition kinds of activities for DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP

1542. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
249999. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec

Werken bij DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: AK BUILDING

    Type: Vaste Job

    je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP in sociale netwerken
Look for responds of DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP. Laat een reactie achter voor DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP. DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP. Leave a respond for DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP. DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP op de google maps. Adres en contacten DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP
Location of DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP on the google maps. Address and contacts of DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP: Boeve N | AUX FLEURS DES CHAMPS | ESTHةTIQUE DES SENS | Euro-Sweets NV | Van Der Heyden H

Other related companies as DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP: Boeve N | AUX FLEURS DES CHAMPS | ESTHةTIQUE DES SENS | Euro-Sweets NV | Van Der Heyden H

DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01268615722. Het bedrijf DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP bevindt zich op het adres: VLAAMSESTEENWEG 155; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, openstaande posities, locatie van DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP op de kaart.

DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, company assigned to the tax number BE01268615722. The company DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP is located at the address: VLAAMSESTEENWEG 155; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kinderopvang. Products created in DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP were not found.
The main activity of DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP is not available. You also can look at reviews of DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, open positions, location of DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGVERBL. MARIA BOODSCHAP, employees, financial statistics.