ROGER VANMASSENHOVE

Contactgegevens ROGER VANMASSENHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VANMASSENHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VANMASSENHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDELAAN 29; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 59234739 (+32-59234739) 59234739 (+32-59234739)

Fax (fax): +32 (11) 391-11-34 +32 (11) 391-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VANMASSENHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VANMASSENHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VANMASSENHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VANMASSENHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VANMASSENHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VANMASSENHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VANMASSENHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VANMASSENHOVE
Products information ROGER VANMASSENHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE04743591308
Ondernemingsnummer: 2263702392
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ROGER VANMASSENHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VANMASSENHOVE
(Get full report from official database of BE for ROGER VANMASSENHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VANMASSENHOVE
Addition kinds of activities for ROGER VANMASSENHOVE

07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
34460100. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
35310401. Asfaltplant, inclusief gravelmixtype | Asphalt plant, including gravel-mix type
73789901. Reparatie / onderhoud van computer- en dataverwerking apparatuur | Computer and data processing equipment repair/maintenance
79991505. Concessie operator | Concession operator
95120203. Wind en water erosie controle agentschap, overheid | Wind and water erosion control agency, government

Werken bij ROGER VANMASSENHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VANMASSENHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VANMASSENHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VANMASSENHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

Zoek naar antwoorden van ROGER VANMASSENHOVE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VANMASSENHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VANMASSENHOVE. Laat een reactie achter voor ROGER VANMASSENHOVE. ROGER VANMASSENHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VANMASSENHOVE. Leave a respond for ROGER VANMASSENHOVE. ROGER VANMASSENHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VANMASSENHOVE op de google maps. Adres en contacten ROGER VANMASSENHOVE
Location of ROGER VANMASSENHOVE on the google maps. Address and contacts of ROGER VANMASSENHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VANMASSENHOVE ROGER VANMASSENHOVE: LEON RAMAEKERS | HALL OMNISPORTS DE BRESSOUX | blok BVBA | ETS THEYS | Delmi Decor BVBA

Other related companies as ROGER VANMASSENHOVE: LEON RAMAEKERS | HALL OMNISPORTS DE BRESSOUX | blok BVBA | ETS THEYS | Delmi Decor BVBA

ROGER VANMASSENHOVE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VANMASSENHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04743591308. Het bedrijf ROGER VANMASSENHOVE bevindt zich op het adres: HEIDELAAN 29; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in ROGER VANMASSENHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER VANMASSENHOVE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VANMASSENHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VANMASSENHOVE, openstaande posities, locatie van ROGER VANMASSENHOVE op de kaart.

ROGER VANMASSENHOVE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VANMASSENHOVE, company assigned to the tax number BE04743591308. The company ROGER VANMASSENHOVE is located at the address: HEIDELAAN 29; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in ROGER VANMASSENHOVE were not found.
The main activity of ROGER VANMASSENHOVE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VANMASSENHOVE is not available. You also can look at reviews of ROGER VANMASSENHOVE, open positions, location of ROGER VANMASSENHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VANMASSENHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VANMASSENHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VANMASSENHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VANMASSENHOVE, employees, financial statistics.