FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV

Contactgegevens FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuiderring 102 2400 Mol - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-31-58-75 32-14-31-58-75

Fax (fax): 32-13-67-03-71 32-13-67-03-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV
Products information FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV

BTW identificatienummer (tax): BE05379150390
Ondernemingsnummer: 6689544677
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Warehouse logistics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV
(Get full report from official database of BE for FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV
Addition kinds of activities for FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
28190500. aluinen | Alums
32720200. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
34430105. Cyclonen, industrieel: metalen plaat | Cyclones, industrial: metal plate
35869902. Smeerpistolen (smeermiddelen) | Grease guns (lubricators)
36740110. Zener diodes | Zener diodes
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping

Werken bij FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV. Laat een reactie achter voor FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV. FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV. Leave a respond for FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV. FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV op de google maps. Adres en contacten FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV
Location of FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV on the google maps. Address and contacts of FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV: TS Construct SPRL | Escapade (L') | JOHN TAILOR | PIERRE IPPERSIEL | Inter IKEA Systems B.V.

Other related companies as FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV: TS Construct SPRL | Escapade (L') | JOHN TAILOR | PIERRE IPPERSIEL | Inter IKEA Systems B.V.

FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05379150390. Het bedrijf FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV bevindt zich op het adres: Zuiderring 102 2400 Mol - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Warehouse logistics. Producten gemaakt in FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, openstaande posities, locatie van FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV op de kaart.

FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, company assigned to the tax number BE05379150390. The company FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV is located at the address: Zuiderring 102 2400 Mol - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Warehouse logistics. Products created in FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV were not found.
The main activity of FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV is not available. You also can look at reviews of FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, open positions, location of FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELGIAN LOGISTIC CENTER NV, employees, financial statistics.