QUINTENS VEERLE & SARA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • QUINTENS VEERLE & SARA
Private companiesMetal Mining • QUINTENS VEERLE & SARA

Contactgegevens QUINTENS VEERLE & SARA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUINTENS VEERLE & SARA: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUINTENS VEERLE & SARA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAAN OP HEUSDEN 59B2; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11425070 (+32-11425070) 11425070 (+32-11425070)

Fax (fax): +32 (16) 250-74-21 +32 (16) 250-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUINTENS VEERLE & SARA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUINTENS VEERLE & SARA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUINTENS VEERLE & SARA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUINTENS VEERLE & SARA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUINTENS VEERLE & SARA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUINTENS VEERLE & SARA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUINTENS VEERLE & SARA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUINTENS VEERLE & SARA
Products information QUINTENS VEERLE & SARA

BTW identificatienummer (tax): BE09305938720
Ondernemingsnummer: 1881103515
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in QUINTENS VEERLE & SARA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUINTENS VEERLE & SARA
(Get full report from official database of BE for QUINTENS VEERLE & SARA)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUINTENS VEERLE & SARA
Addition kinds of activities for QUINTENS VEERLE & SARA

238199. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
17719904. Stichting en voetondernemer | Foundation and footing contractor
20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
20990404. Kruiden, inclusief slijpen | Spices, including grinding
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
35890205. Vloerwas- en polijstenmachines, commercieel | Floor washing and polishing machines, commercial
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments

Werken bij QUINTENS VEERLE & SARA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUINTENS VEERLE & SARA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUINTENS VEERLE & SARA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUINTENS VEERLE & SARA. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van QUINTENS VEERLE & SARA in sociale netwerken
Look for responds of QUINTENS VEERLE & SARA in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUINTENS VEERLE & SARA. Laat een reactie achter voor QUINTENS VEERLE & SARA. QUINTENS VEERLE & SARA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUINTENS VEERLE & SARA. Leave a respond for QUINTENS VEERLE & SARA. QUINTENS VEERLE & SARA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUINTENS VEERLE & SARA op de google maps. Adres en contacten QUINTENS VEERLE & SARA
Location of QUINTENS VEERLE & SARA on the google maps. Address and contacts of QUINTENS VEERLE & SARA

Andere gerelateerde bedrijven als come QUINTENS VEERLE & SARA QUINTENS VEERLE & SARA: KRISTOF GEIRNAERT | LE CHAPEAU | RUSTHUIS MORGENSTER | Mertens Garage | SOCIALIST. MUTUALITEIT

Other related companies as QUINTENS VEERLE & SARA: KRISTOF GEIRNAERT | LE CHAPEAU | RUSTHUIS MORGENSTER | Mertens Garage | SOCIALIST. MUTUALITEIT

QUINTENS VEERLE & SARA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUINTENS VEERLE & SARA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09305938720. Het bedrijf QUINTENS VEERLE & SARA bevindt zich op het adres: LAAN OP HEUSDEN 59B2; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in QUINTENS VEERLE & SARA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUINTENS VEERLE & SARA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUINTENS VEERLE & SARA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUINTENS VEERLE & SARA, openstaande posities, locatie van QUINTENS VEERLE & SARA op de kaart.

QUINTENS VEERLE & SARA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUINTENS VEERLE & SARA, company assigned to the tax number BE09305938720. The company QUINTENS VEERLE & SARA is located at the address: LAAN OP HEUSDEN 59B2; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in QUINTENS VEERLE & SARA were not found.
The main activity of QUINTENS VEERLE & SARA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of QUINTENS VEERLE & SARA is not available. You also can look at reviews of QUINTENS VEERLE & SARA, open positions, location of QUINTENS VEERLE & SARA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUINTENS VEERLE & SARA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUINTENS VEERLE & SARA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUINTENS VEERLE & SARA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUINTENS VEERLE & SARA, employees, financial statistics.