PآTISSERIE SERGE & FILS

Contactgegevens PآTISSERIE SERGE & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PآTISSERIE SERGE & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PآTISSERIE SERGE & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRة-ہ-PARCHON 94; 7971; BELOEIL, België

Telefoon (phone): 69576462 (+32-69576462) 69576462 (+32-69576462)

Fax (fax): +32 (15) 728-89-67 +32 (15) 728-89-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PآTISSERIE SERGE & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PآTISSERIE SERGE & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PآTISSERIE SERGE & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PآTISSERIE SERGE & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PآTISSERIE SERGE & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PآTISSERIE SERGE & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PآTISSERIE SERGE & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PآTISSERIE SERGE & FILS
Products information PآTISSERIE SERGE & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE08118591308
Ondernemingsnummer: 1138702392
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PآTISSERIE SERGE & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PآTISSERIE SERGE & FILS
(Get full report from official database of BE for PآTISSERIE SERGE & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PآTISSERIE SERGE & FILS
Addition kinds of activities for PآTISSERIE SERGE & FILS

592101. Wijn en bier | Wine and beer
23950401. Permanent plooien en persen: voor de handel | Permanent pleating and pressing: for the trade
35230203. Weeding machines, landbouw | Weeding machines, agricultural
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting

Werken bij PآTISSERIE SERGE & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PآTISSERIE SERGE & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PآTISSERIE SERGE & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PآTISSERIE SERGE & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Brainbridge - ICT-Architect (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Het hoofddoel van deze opdracht is het ontwerpen en documenteren van de detail applicatie architectuur voor onze digitale consumer channels Web en app. Je begeleidt keuzes in architectuur en technische platformen in overleg met de enterprise Architect. De klant wenst zijn digitale capabilities uitbreiden in volgende areas: uitbouwen van een selfcare portaal en verbeteringen in online care channels uitbouwen van mobile friendly eCare portalen en seamless payments solutions opbouwen en exploiteren van de customer intelligence in customer experiences (consuming intel, ingestion van data) Verbeteringen in uptime en robustheid van de channels Ontkoppelingen van front end en CMS en backend en meer evolueren naar MicroServices,headless CMS, API mgmt Reuse van code en ervaringen tussen Web en app development React; React-native Exposen van services zoals tickets en service via open data ecosysteem , NetEx, GTFS Industrialiseren van mass personalization Responsibilities Je opdracht bestaat erin om mee te bepalen welke technische capabilities we hiervoor moeten opbouwen en de uitrol hiervan te begeleiden/uit te voeren. Als solution Architect heb je een technische focus, maar ook toch een functionele voeling met de materie. Samen met specifieke platform experten eg (de data platform Architect en data engineer) werk je de technische Web en app roadmap uit om de gewenste experience te kunnen leveren tot bij de eindklant via diverse kanalen Web en app. Identificeert de technische risico's Bijv. mogelijke performance issues, externe afhankelijkheden, beschikbaarheid... Je bewaakt de technische integriteit en de consistentie van de uiteindelijke oplossing van concept, design,implementatie tot overdracht naar beheer Profile Technical skills: Aantoonbare ervaring als solution-Architect in een specifiek domein (applicatie-architectuur, Web en app technologieën HTML5/JavaScript, performante, schaalbare en betrouwbare Web oplossingen, API gedreven ecosystemen, Identificatie oplossingen, Marketing Automation oplossingen, Customer Data Platform oplossingen, Content Management oplossingen, Verkoop en betaling oplossingen, Case management en CRM oplossingen, Hybrid Cloud/On Premise infrastructure ...). Je kunt je ervaring uit vorige relevante make, rent, buy beslissingen meenemen om ons te versnellen. Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond. Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 5 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Architecturaal conceptueel vaardig en ervaren. Enterprise-Architect ofwel specialist-Architect in een specifiek domein (netwerking, veiligeheid, serverinfratsructuur, applicatie-architectuur, ERP, ECM platformen, Datawarehouse en BI, ...). MET CERTIFICATIE. taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2. Grondige Kennis van alle domeinen plus bewezen specialist-Architect in minstens 1 specialistisch domeinen (zie vereisten). Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en... ...

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van PآTISSERIE SERGE & FILS in sociale netwerken
Look for responds of PآTISSERIE SERGE & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PآTISSERIE SERGE & FILS. Laat een reactie achter voor PآTISSERIE SERGE & FILS. PآTISSERIE SERGE & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PآTISSERIE SERGE & FILS. Leave a respond for PآTISSERIE SERGE & FILS. PآTISSERIE SERGE & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PآTISSERIE SERGE & FILS op de google maps. Adres en contacten PآTISSERIE SERGE & FILS
Location of PآTISSERIE SERGE & FILS on the google maps. Address and contacts of PآTISSERIE SERGE & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come PآTISSERIE SERGE & FILS PآTISSERIE SERGE & FILS: GROOTAERS D?COR | Dederix S | De Mets Stijn D.O.-M.R.O.B. | R. DHOLLANDER | BAKKERIJ ST. MARTINUS

Other related companies as PآTISSERIE SERGE & FILS: GROOTAERS D?COR | Dederix S | De Mets Stijn D.O.-M.R.O.B. | R. DHOLLANDER | BAKKERIJ ST. MARTINUS

PآTISSERIE SERGE & FILS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PآTISSERIE SERGE & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08118591308. Het bedrijf PآTISSERIE SERGE & FILS bevindt zich op het adres: PRة-ہ-PARCHON 94; 7971; BELOEIL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PآTISSERIE SERGE & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PآTISSERIE SERGE & FILS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PآTISSERIE SERGE & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PآTISSERIE SERGE & FILS, openstaande posities, locatie van PآTISSERIE SERGE & FILS op de kaart.

PآTISSERIE SERGE & FILS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PآTISSERIE SERGE & FILS, company assigned to the tax number BE08118591308. The company PآTISSERIE SERGE & FILS is located at the address: PRة-ہ-PARCHON 94; 7971; BELOEIL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PآTISSERIE SERGE & FILS were not found.
The main activity of PآTISSERIE SERGE & FILS is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PآTISSERIE SERGE & FILS is not available. You also can look at reviews of PآTISSERIE SERGE & FILS, open positions, location of PآTISSERIE SERGE & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PآTISSERIE SERGE & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PآTISSERIE SERGE & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PآTISSERIE SERGE & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PآTISSERIE SERGE & FILS, employees, financial statistics.