PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS
Private companiesLegal Services • PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS

Contactgegevens PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-WALBURGE 15; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42260453 (+32-42260453) 42260453 (+32-42260453)

Fax (fax): +32 (15) 565-46-75 +32 (15) 565-46-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS
Products information PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS

BTW identificatienummer (tax): BE03697967529
Ondernemingsnummer: 9929138183
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS
(Get full report from official database of BE for PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS
Addition kinds of activities for PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS

273200. Boeken afdrukken | Book printing
01399901. Broomcorn boerderij | Broomcorn farm
24210301. Aangepaste zagerij | Custom sawmill
28990115. Plantaardige oliën, gevulkaniseerd of gesulfureerd | Vegetable oils, vulcanized or sulfurized
32720705. Kolommen, beton | Columns, concrete
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
35239903. Bodem bemonsteringsmachines | Soil sampling machines
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
51980100. verven | Paints
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

Zoek naar antwoorden van PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS in sociale netwerken
Look for responds of PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS. Laat een reactie achter voor PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS. PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS. Leave a respond for PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS. PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS op de google maps. Adres en contacten PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS
Location of PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS on the google maps. Address and contacts of PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS: ESPACE VERT | Intermarché | A & A Advertising BVBA | Troch Wendy | De Boom

Other related companies as PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS: ESPACE VERT | Intermarché | A & A Advertising BVBA | Troch Wendy | De Boom

PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03697967529. Het bedrijf PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-WALBURGE 15; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, openstaande posities, locatie van PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS op de kaart.

PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, company assigned to the tax number BE03697967529. The company PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS is located at the address: RUE SAINTE-WALBURGE 15; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS were not found.
The main activity of PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS is not available. You also can look at reviews of PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, open positions, location of PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PآTISSERIE JEAN-FRANاOIS, employees, financial statistics.