PETER VAN BRAEKEL

Contactgegevens PETER VAN BRAEKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER VAN BRAEKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER VAN BRAEKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTEWEG 392; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54410837 (+32-54410837) 54410837 (+32-54410837)

Fax (fax): +32 (82) 475-27-81 +32 (82) 475-27-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER VAN BRAEKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER VAN BRAEKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER VAN BRAEKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER VAN BRAEKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER VAN BRAEKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER VAN BRAEKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER VAN BRAEKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER VAN BRAEKEL
Products information PETER VAN BRAEKEL

BTW identificatienummer (tax): BE08959320068
Ondernemingsnummer: 3294494628
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in PETER VAN BRAEKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER VAN BRAEKEL
(Get full report from official database of BE for PETER VAN BRAEKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER VAN BRAEKEL
Addition kinds of activities for PETER VAN BRAEKEL

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
295201. Dakmaterialen | Roofing materials
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company
84220103. Zoologische tuin, niet-commercieel | Zoological garden, noncommercial
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office

Werken bij PETER VAN BRAEKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER VAN BRAEKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER VAN BRAEKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER VAN BRAEKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Onderhoudstechnieker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in de regio van Oudenaarde en gespecialiseerd in het produceren van flessen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker dag. Hierbij sta je in voor het uitvoeren van klein een grote onderhoudswerkzaamheden, zowel op preventief als curatief vlak. Matrijzenwissels, kernwissels en schuivenwissels behoren tot je takenpakket.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

Zoek naar antwoorden van PETER VAN BRAEKEL in sociale netwerken
Look for responds of PETER VAN BRAEKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER VAN BRAEKEL. Laat een reactie achter voor PETER VAN BRAEKEL. PETER VAN BRAEKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER VAN BRAEKEL. Leave a respond for PETER VAN BRAEKEL. PETER VAN BRAEKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER VAN BRAEKEL op de google maps. Adres en contacten PETER VAN BRAEKEL
Location of PETER VAN BRAEKEL on the google maps. Address and contacts of PETER VAN BRAEKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER VAN BRAEKEL PETER VAN BRAEKEL: FREDDY VAN DEN WINCKEL | Debruyne Ilse | H?TEL LA TASSE D'ARGENT | Platevoet G | MICHEL HAVENNE

Other related companies as PETER VAN BRAEKEL: FREDDY VAN DEN WINCKEL | Debruyne Ilse | H?TEL LA TASSE D'ARGENT | Platevoet G | MICHEL HAVENNE

PETER VAN BRAEKEL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER VAN BRAEKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959320068. Het bedrijf PETER VAN BRAEKEL bevindt zich op het adres: GROTEWEG 392; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PETER VAN BRAEKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER VAN BRAEKEL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER VAN BRAEKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER VAN BRAEKEL, openstaande posities, locatie van PETER VAN BRAEKEL op de kaart.

PETER VAN BRAEKEL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER VAN BRAEKEL, company assigned to the tax number BE08959320068. The company PETER VAN BRAEKEL is located at the address: GROTEWEG 392; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PETER VAN BRAEKEL were not found.
The main activity of PETER VAN BRAEKEL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER VAN BRAEKEL is not available. You also can look at reviews of PETER VAN BRAEKEL, open positions, location of PETER VAN BRAEKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER VAN BRAEKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER VAN BRAEKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER VAN BRAEKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER VAN BRAEKEL, employees, financial statistics.