PAUL LIEVENS

Contactgegevens PAUL LIEVENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL LIEVENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL LIEVENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WELLEWEG 79; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53777613 (+32-53777613) 53777613 (+32-53777613)

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL LIEVENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL LIEVENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL LIEVENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL LIEVENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL LIEVENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL LIEVENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL LIEVENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL LIEVENS
Products information PAUL LIEVENS

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PAUL LIEVENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL LIEVENS
(Get full report from official database of BE for PAUL LIEVENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL LIEVENS
Addition kinds of activities for PAUL LIEVENS

367599. Elektronische condensatoren, nec | Electronic capacitors, nec
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
28650209. styreen | Styrene
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive
91310401. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, federale regering | Executive and legislative offices combined, federal govt

Werken bij PAUL LIEVENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL LIEVENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL LIEVENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL LIEVENS. Looking for open vacancies in other companies

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Deeltijdse poetshulp/Onderhoudsmedewerker 12uren/week (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker voor het poetsen van motorhomes. Dit altijd op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u tot 13u. U zorgt er voor dat de motorhomes er terug als nieuw uitzien om terug verhuurd te worden. Uw takenpakket zou als volgt zijn Poetsen van het interieur Van onze huurwagens voor zij vertrekken of wanneer zij terug komen Van de tweedehands en nieuw te leveren motorhomes Interieur motorhomes showroom Poetsen : shop

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van PAUL LIEVENS in sociale netwerken
Look for responds of PAUL LIEVENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL LIEVENS. Laat een reactie achter voor PAUL LIEVENS. PAUL LIEVENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL LIEVENS. Leave a respond for PAUL LIEVENS. PAUL LIEVENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL LIEVENS op de google maps. Adres en contacten PAUL LIEVENS
Location of PAUL LIEVENS on the google maps. Address and contacts of PAUL LIEVENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL LIEVENS PAUL LIEVENS: CAMPANILE | Labotics B.V.B.A. | Doms Gebr BVBA | ADINDA VAN LOO | Creations bvba

Other related companies as PAUL LIEVENS: CAMPANILE | Labotics B.V.B.A. | Doms Gebr BVBA | ADINDA VAN LOO | Creations bvba

PAUL LIEVENS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL LIEVENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf PAUL LIEVENS bevindt zich op het adres: WELLEWEG 79; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PAUL LIEVENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL LIEVENS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL LIEVENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL LIEVENS, openstaande posities, locatie van PAUL LIEVENS op de kaart.

PAUL LIEVENS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL LIEVENS, company assigned to the tax number BE01404296875. The company PAUL LIEVENS is located at the address: WELLEWEG 79; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PAUL LIEVENS were not found.
The main activity of PAUL LIEVENS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL LIEVENS is not available. You also can look at reviews of PAUL LIEVENS, open positions, location of PAUL LIEVENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL LIEVENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL LIEVENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL LIEVENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL LIEVENS, employees, financial statistics.