PATRICK VAN CAUWENBERGHE

Particuliere bedrijvencommunicatie • PATRICK VAN CAUWENBERGHE
Private companiesCommunications • PATRICK VAN CAUWENBERGHE

Contactgegevens PATRICK VAN CAUWENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK VAN CAUWENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK VAN CAUWENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES JUIFS 30; 7331; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65600177 (+32-65600177) 65600177 (+32-65600177)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK VAN CAUWENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK VAN CAUWENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK VAN CAUWENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK VAN CAUWENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK VAN CAUWENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK VAN CAUWENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK VAN CAUWENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK VAN CAUWENBERGHE
Products information PATRICK VAN CAUWENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in PATRICK VAN CAUWENBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK VAN CAUWENBERGHE
(Get full report from official database of BE for PATRICK VAN CAUWENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK VAN CAUWENBERGHE
Addition kinds of activities for PATRICK VAN CAUWENBERGHE

799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
34440000. Plaatwerk | Sheet metalwork
35450314. Boorbussen (boorgat) | Drill bushings (drilling jig)
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment

Werken bij PATRICK VAN CAUWENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK VAN CAUWENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK VAN CAUWENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK VAN CAUWENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

Zoek naar antwoorden van PATRICK VAN CAUWENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK VAN CAUWENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK VAN CAUWENBERGHE. Laat een reactie achter voor PATRICK VAN CAUWENBERGHE. PATRICK VAN CAUWENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK VAN CAUWENBERGHE. Leave a respond for PATRICK VAN CAUWENBERGHE. PATRICK VAN CAUWENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK VAN CAUWENBERGHE op de google maps. Adres en contacten PATRICK VAN CAUWENBERGHE
Location of PATRICK VAN CAUWENBERGHE on the google maps. Address and contacts of PATRICK VAN CAUWENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK VAN CAUWENBERGHE PATRICK VAN CAUWENBERGHE: DEXIA | Puus BVBA | ETS. PIGNEUR | IVES DETILLOUX | AUX DOUCEURS MARINES

Other related companies as PATRICK VAN CAUWENBERGHE: DEXIA | Puus BVBA | ETS. PIGNEUR | IVES DETILLOUX | AUX DOUCEURS MARINES

PATRICK VAN CAUWENBERGHE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK VAN CAUWENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf PATRICK VAN CAUWENBERGHE bevindt zich op het adres: RUE DES JUIFS 30; 7331; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PATRICK VAN CAUWENBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK VAN CAUWENBERGHE is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK VAN CAUWENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK VAN CAUWENBERGHE, openstaande posities, locatie van PATRICK VAN CAUWENBERGHE op de kaart.

PATRICK VAN CAUWENBERGHE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK VAN CAUWENBERGHE, company assigned to the tax number BE09098571777. The company PATRICK VAN CAUWENBERGHE is located at the address: RUE DES JUIFS 30; 7331; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PATRICK VAN CAUWENBERGHE were not found.
The main activity of PATRICK VAN CAUWENBERGHE is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK VAN CAUWENBERGHE is not available. You also can look at reviews of PATRICK VAN CAUWENBERGHE, open positions, location of PATRICK VAN CAUWENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK VAN CAUWENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK VAN CAUWENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK VAN CAUWENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK VAN CAUWENBERGHE, employees, financial statistics.