FLBEHERMAN BRUSSELS NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLBEHERMAN BRUSSELS NV
Private companiesMiscellaneous Retail • FLBEHERMAN BRUSSELS NV

Contactgegevens FLBEHERMAN BRUSSELS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBEHERMAN BRUSSELS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBEHERMAN BRUSSELS NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 319 1932 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-25-43-50 32-27-25-43-50

Fax (fax): 32-27-25-41-02 32-27-25-41-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBEHERMAN BRUSSELS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBEHERMAN BRUSSELS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBEHERMAN BRUSSELS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBEHERMAN BRUSSELS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBEHERMAN BRUSSELS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBEHERMAN BRUSSELS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBEHERMAN BRUSSELS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBEHERMAN BRUSSELS NV
Products information FLBEHERMAN BRUSSELS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01452362060
Ondernemingsnummer: 2497985839
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLBEHERMAN BRUSSELS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBEHERMAN BRUSSELS NV
(Get full report from official database of BE for FLBEHERMAN BRUSSELS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBEHERMAN BRUSSELS NV
Addition kinds of activities for FLBEHERMAN BRUSSELS NV

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
27110100. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
59410501. Huidduiken, scuba-uitrusting en benodigdheden | Skin diving, scuba equipment and supplies

Werken bij FLBEHERMAN BRUSSELS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBEHERMAN BRUSSELS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBEHERMAN BRUSSELS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBEHERMAN BRUSSELS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Poetshulp Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

Zoek naar antwoorden van FLBEHERMAN BRUSSELS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBEHERMAN BRUSSELS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBEHERMAN BRUSSELS NV. Laat een reactie achter voor FLBEHERMAN BRUSSELS NV. FLBEHERMAN BRUSSELS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBEHERMAN BRUSSELS NV. Leave a respond for FLBEHERMAN BRUSSELS NV. FLBEHERMAN BRUSSELS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBEHERMAN BRUSSELS NV op de google maps. Adres en contacten FLBEHERMAN BRUSSELS NV
Location of FLBEHERMAN BRUSSELS NV on the google maps. Address and contacts of FLBEHERMAN BRUSSELS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBEHERMAN BRUSSELS NV FLBEHERMAN BRUSSELS NV: BACOB | FORTIS | NADIA AIT BOUMALEK | VAN HERCK GEBRS | PLACILUX

Other related companies as FLBEHERMAN BRUSSELS NV: BACOB | FORTIS | NADIA AIT BOUMALEK | VAN HERCK GEBRS | PLACILUX

FLBEHERMAN BRUSSELS NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBEHERMAN BRUSSELS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01452362060. Het bedrijf FLBEHERMAN BRUSSELS NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 319 1932 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cars. Producten gemaakt in FLBEHERMAN BRUSSELS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBEHERMAN BRUSSELS NV is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBEHERMAN BRUSSELS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBEHERMAN BRUSSELS NV, openstaande posities, locatie van FLBEHERMAN BRUSSELS NV op de kaart.

FLBEHERMAN BRUSSELS NV is a company, that was registered 2017 in Leuven region, Belgium. Full name of company is FLBEHERMAN BRUSSELS NV, company assigned to the tax number BE01452362060. The company FLBEHERMAN BRUSSELS NV is located at the address: Leuvensesteenweg 319 1932 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cars. Products created in FLBEHERMAN BRUSSELS NV were not found.
The main activity of FLBEHERMAN BRUSSELS NV is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBEHERMAN BRUSSELS NV is not available. You also can look at reviews of FLBEHERMAN BRUSSELS NV, open positions, location of FLBEHERMAN BRUSSELS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBEHERMAN BRUSSELS NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBEHERMAN BRUSSELS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBEHERMAN BRUSSELS NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBEHERMAN BRUSSELS NV, employees, financial statistics.