PAT.FELIX & DE WATERTOREN

Contactgegevens PAT.FELIX & DE WATERTOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAT.FELIX & DE WATERTOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAT.FELIX & DE WATERTOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN SANDERSLAAN 25; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38771698 (+32-38771698) 38771698 (+32-38771698)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAT.FELIX & DE WATERTOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAT.FELIX & DE WATERTOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAT.FELIX & DE WATERTOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAT.FELIX & DE WATERTOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAT.FELIX & DE WATERTOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAT.FELIX & DE WATERTOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAT.FELIX & DE WATERTOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAT.FELIX & DE WATERTOREN
Products information PAT.FELIX & DE WATERTOREN

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PAT.FELIX & DE WATERTOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAT.FELIX & DE WATERTOREN
(Get full report from official database of BE for PAT.FELIX & DE WATERTOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAT.FELIX & DE WATERTOREN
Addition kinds of activities for PAT.FELIX & DE WATERTOREN

02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
22111105. Canvas | Canvas
22111207. Hickory strepen, katoen | Hickory stripes, cotton
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
38449908. Radiografische röntgenapparatuur en buizen | Radiographic x-ray apparatus and tubes
50529903. Zwavel | Sulfur
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange
67999902. Beveiligingsspeculanten voor eigen rekening | Security speculators for own account

Werken bij PAT.FELIX & DE WATERTOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAT.FELIX & DE WATERTOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAT.FELIX & DE WATERTOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAT.FELIX & DE WATERTOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

Zoek naar antwoorden van PAT.FELIX & DE WATERTOREN in sociale netwerken
Look for responds of PAT.FELIX & DE WATERTOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAT.FELIX & DE WATERTOREN. Laat een reactie achter voor PAT.FELIX & DE WATERTOREN. PAT.FELIX & DE WATERTOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAT.FELIX & DE WATERTOREN. Leave a respond for PAT.FELIX & DE WATERTOREN. PAT.FELIX & DE WATERTOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAT.FELIX & DE WATERTOREN op de google maps. Adres en contacten PAT.FELIX & DE WATERTOREN
Location of PAT.FELIX & DE WATERTOREN on the google maps. Address and contacts of PAT.FELIX & DE WATERTOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come PAT.FELIX & DE WATERTOREN PAT.FELIX & DE WATERTOREN: AMC GEDINNE | Ieven NV | Hair Design | NEW LUCCI MEN FASHION | J.A. KOMMER Mr

Other related companies as PAT.FELIX & DE WATERTOREN: AMC GEDINNE | Ieven NV | Hair Design | NEW LUCCI MEN FASHION | J.A. KOMMER Mr

PAT.FELIX & DE WATERTOREN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAT.FELIX & DE WATERTOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf PAT.FELIX & DE WATERTOREN bevindt zich op het adres: JAN SANDERSLAAN 25; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PAT.FELIX & DE WATERTOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAT.FELIX & DE WATERTOREN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAT.FELIX & DE WATERTOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAT.FELIX & DE WATERTOREN, openstaande posities, locatie van PAT.FELIX & DE WATERTOREN op de kaart.

PAT.FELIX & DE WATERTOREN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAT.FELIX & DE WATERTOREN, company assigned to the tax number BE07985931396. The company PAT.FELIX & DE WATERTOREN is located at the address: JAN SANDERSLAAN 25; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PAT.FELIX & DE WATERTOREN were not found.
The main activity of PAT.FELIX & DE WATERTOREN is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAT.FELIX & DE WATERTOREN is not available. You also can look at reviews of PAT.FELIX & DE WATERTOREN, open positions, location of PAT.FELIX & DE WATERTOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAT.FELIX & DE WATERTOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAT.FELIX & DE WATERTOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAT.FELIX & DE WATERTOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAT.FELIX & DE WATERTOREN, employees, financial statistics.