WORLD DIRECTORIES CVBA

Contactgegevens WORLD DIRECTORIES CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WORLD DIRECTORIES CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WORLD DIRECTORIES CVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Uitbreidingstr. 82, Internal Postal Box 1 PB 1 2600 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-85-64-11 32-32-85-64-11

Fax (fax): 32-32-85-64-00 32-32-85-64-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WORLD DIRECTORIES CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WORLD DIRECTORIES CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WORLD DIRECTORIES CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WORLD DIRECTORIES CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WORLD DIRECTORIES CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WORLD DIRECTORIES CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WORLD DIRECTORIES CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WORLD DIRECTORIES CVBA
Products information WORLD DIRECTORIES CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05803222656
Ondernemingsnummer: 1708343505
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in WORLD DIRECTORIES CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Financial advisers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WORLD DIRECTORIES CVBA
(Get full report from official database of BE for WORLD DIRECTORIES CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WORLD DIRECTORIES CVBA
Addition kinds of activities for WORLD DIRECTORIES CVBA

7323. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
769916. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
33579900. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
72170101. Tapijt en meubilair schoonmaken op locatie | Carpet and furniture cleaning on location

Werken bij WORLD DIRECTORIES CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WORLD DIRECTORIES CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WORLD DIRECTORIES CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WORLD DIRECTORIES CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

Zoek naar antwoorden van WORLD DIRECTORIES CVBA in sociale netwerken
Look for responds of WORLD DIRECTORIES CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WORLD DIRECTORIES CVBA. Laat een reactie achter voor WORLD DIRECTORIES CVBA. WORLD DIRECTORIES CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WORLD DIRECTORIES CVBA. Leave a respond for WORLD DIRECTORIES CVBA. WORLD DIRECTORIES CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WORLD DIRECTORIES CVBA op de google maps. Adres en contacten WORLD DIRECTORIES CVBA
Location of WORLD DIRECTORIES CVBA on the google maps. Address and contacts of WORLD DIRECTORIES CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WORLD DIRECTORIES CVBA WORLD DIRECTORIES CVBA: FLMEDICA ORTHOPEDIE NV | Gwendolino | Soudobeam SA | PETER VAN DE VOORDE | KORPROBEL

Other related companies as WORLD DIRECTORIES CVBA: FLMEDICA ORTHOPEDIE NV | Gwendolino | Soudobeam SA | PETER VAN DE VOORDE | KORPROBEL

WORLD DIRECTORIES CVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is WORLD DIRECTORIES CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05803222656. Het bedrijf WORLD DIRECTORIES CVBA bevindt zich op het adres: Uitbreidingstr. 82, Internal Postal Box 1 PB 1 2600 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Financial advisers. Producten gemaakt in WORLD DIRECTORIES CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WORLD DIRECTORIES CVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WORLD DIRECTORIES CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WORLD DIRECTORIES CVBA, openstaande posities, locatie van WORLD DIRECTORIES CVBA op de kaart.

WORLD DIRECTORIES CVBA is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is WORLD DIRECTORIES CVBA, company assigned to the tax number BE05803222656. The company WORLD DIRECTORIES CVBA is located at the address: Uitbreidingstr. 82, Internal Postal Box 1 PB 1 2600 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Financial advisers. Products created in WORLD DIRECTORIES CVBA were not found.
The main activity of WORLD DIRECTORIES CVBA is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WORLD DIRECTORIES CVBA is not available. You also can look at reviews of WORLD DIRECTORIES CVBA, open positions, location of WORLD DIRECTORIES CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WORLD DIRECTORIES CVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WORLD DIRECTORIES CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WORLD DIRECTORIES CVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WORLD DIRECTORIES CVBA, employees, financial statistics.