M & M CONTRACTORS NV

Contactgegevens M & M CONTRACTORS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M & M CONTRACTORS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

M & M CONTRACTORS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Godefriduskaai 18, Internal Postal Box 32 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-31-34-81 32-32-31-34-81

Fax (fax): 32-32-32-94-76 32-32-32-94-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M & M CONTRACTORS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M & M CONTRACTORS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M & M CONTRACTORS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M & M CONTRACTORS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M & M CONTRACTORS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M & M CONTRACTORS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M & M CONTRACTORS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M & M CONTRACTORS NV
Products information M & M CONTRACTORS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04802917480
Ondernemingsnummer: 4318145751
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in M & M CONTRACTORS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M & M CONTRACTORS NV
(Get full report from official database of BE for M & M CONTRACTORS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor M & M CONTRACTORS NV
Addition kinds of activities for M & M CONTRACTORS NV

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
14990703. Bitumineuze zandsteen steengroeven | Bituminous sandstone quarrying
17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
22829906. Twintig garen | Twisting yarn
23920602. Strijkplanken: gemaakt van aangekochte materialen | Ironing board pads: made from purchased materials
25110301. Wieg: hout | Cradles: wood
38429916. stofmaskers | Respirators

Werken bij M & M CONTRACTORS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M & M CONTRACTORS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M & M CONTRACTORS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M & M CONTRACTORS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

Zoek naar antwoorden van M & M CONTRACTORS NV in sociale netwerken
Look for responds of M & M CONTRACTORS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor M & M CONTRACTORS NV. Laat een reactie achter voor M & M CONTRACTORS NV. M & M CONTRACTORS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M & M CONTRACTORS NV. Leave a respond for M & M CONTRACTORS NV. M & M CONTRACTORS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M & M CONTRACTORS NV op de google maps. Adres en contacten M & M CONTRACTORS NV
Location of M & M CONTRACTORS NV on the google maps. Address and contacts of M & M CONTRACTORS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come M & M CONTRACTORS NV M & M CONTRACTORS NV: GROEP ARGENTA | Libra-Presse | Save André SA | BUR.VANHAVERBEKE-DECLERCQ | C. ADAM

Other related companies as M & M CONTRACTORS NV: GROEP ARGENTA | Libra-Presse | Save André SA | BUR.VANHAVERBEKE-DECLERCQ | C. ADAM

M & M CONTRACTORS NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is M & M CONTRACTORS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04802917480. Het bedrijf M & M CONTRACTORS NV bevindt zich op het adres: Godefriduskaai 18, Internal Postal Box 32 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in M & M CONTRACTORS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M & M CONTRACTORS NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M & M CONTRACTORS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M & M CONTRACTORS NV, openstaande posities, locatie van M & M CONTRACTORS NV op de kaart.

M & M CONTRACTORS NV is a company, that was registered 2018 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is M & M CONTRACTORS NV, company assigned to the tax number BE04802917480. The company M & M CONTRACTORS NV is located at the address: Godefriduskaai 18, Internal Postal Box 32 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in M & M CONTRACTORS NV were not found.
The main activity of M & M CONTRACTORS NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M & M CONTRACTORS NV is not available. You also can look at reviews of M & M CONTRACTORS NV, open positions, location of M & M CONTRACTORS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M & M CONTRACTORS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M & M CONTRACTORS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M & M CONTRACTORS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M & M CONTRACTORS NV, employees, financial statistics.