GALTIER EXPERTISES SA

Contactgegevens GALTIER EXPERTISES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALTIER EXPERTISES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALTIER EXPERTISES SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. De Tervueren 164 1150 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-62-99-99 32-27-62-99-99

Fax (fax): 32-27-70-31-61 32-27-70-31-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALTIER EXPERTISES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALTIER EXPERTISES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALTIER EXPERTISES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALTIER EXPERTISES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALTIER EXPERTISES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALTIER EXPERTISES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALTIER EXPERTISES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALTIER EXPERTISES SA
Products information GALTIER EXPERTISES SA

BTW identificatienummer (tax): BE01926696777
Ondernemingsnummer: 2382354736
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GALTIER EXPERTISES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance assessors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALTIER EXPERTISES SA
(Get full report from official database of BE for GALTIER EXPERTISES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALTIER EXPERTISES SA
Addition kinds of activities for GALTIER EXPERTISES SA

37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
39440313. Poker fiches | Poker chips
39939904. Displays, verfproces | Displays, paint process
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec

Werken bij GALTIER EXPERTISES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALTIER EXPERTISES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALTIER EXPERTISES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALTIER EXPERTISES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van GALTIER EXPERTISES SA in sociale netwerken
Look for responds of GALTIER EXPERTISES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALTIER EXPERTISES SA. Laat een reactie achter voor GALTIER EXPERTISES SA. GALTIER EXPERTISES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALTIER EXPERTISES SA. Leave a respond for GALTIER EXPERTISES SA. GALTIER EXPERTISES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALTIER EXPERTISES SA op de google maps. Adres en contacten GALTIER EXPERTISES SA
Location of GALTIER EXPERTISES SA on the google maps. Address and contacts of GALTIER EXPERTISES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GALTIER EXPERTISES SA GALTIER EXPERTISES SA: DOMINIQUE VANDERSLEYEN | WILFRIED VAN SINAY | Baccus J-C | PATTYN | Alliance Agricole Belge

Other related companies as GALTIER EXPERTISES SA: DOMINIQUE VANDERSLEYEN | WILFRIED VAN SINAY | Baccus J-C | PATTYN | Alliance Agricole Belge

GALTIER EXPERTISES SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is GALTIER EXPERTISES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01926696777. Het bedrijf GALTIER EXPERTISES SA bevindt zich op het adres: Av. De Tervueren 164 1150 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance assessors. Producten gemaakt in GALTIER EXPERTISES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALTIER EXPERTISES SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALTIER EXPERTISES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALTIER EXPERTISES SA, openstaande posities, locatie van GALTIER EXPERTISES SA op de kaart.

GALTIER EXPERTISES SA is a company, that was registered 1999 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is GALTIER EXPERTISES SA, company assigned to the tax number BE01926696777. The company GALTIER EXPERTISES SA is located at the address: Av. De Tervueren 164 1150 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance assessors. Products created in GALTIER EXPERTISES SA were not found.
The main activity of GALTIER EXPERTISES SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GALTIER EXPERTISES SA is not available. You also can look at reviews of GALTIER EXPERTISES SA, open positions, location of GALTIER EXPERTISES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALTIER EXPERTISES SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALTIER EXPERTISES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALTIER EXPERTISES SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALTIER EXPERTISES SA, employees, financial statistics.