MARIE-NOELLE DOFFAGNE

Contactgegevens MARIE-NOELLE DOFFAGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-NOELLE DOFFAGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-NOELLE DOFFAGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TRIBOULETTE 25; 6560; ERQUELINNES, België

Telefoon (phone): 71556382 (+32-71556382) 71556382 (+32-71556382)

Fax (fax): +32 (67) 669-59-38 +32 (67) 669-59-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-NOELLE DOFFAGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-NOELLE DOFFAGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-NOELLE DOFFAGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-NOELLE DOFFAGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-NOELLE DOFFAGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-NOELLE DOFFAGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-NOELLE DOFFAGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-NOELLE DOFFAGNE
Products information MARIE-NOELLE DOFFAGNE

BTW identificatienummer (tax): BE05853210449
Ondernemingsnummer: 8022735595
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MARIE-NOELLE DOFFAGNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-NOELLE DOFFAGNE
(Get full report from official database of BE for MARIE-NOELLE DOFFAGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-NOELLE DOFFAGNE
Addition kinds of activities for MARIE-NOELLE DOFFAGNE

09219900. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
12310101. Voorbereidingsplanten, antraciet | Preparation plants, anthracite
29110306. Nog olie | Still oil
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
32550401. Kiln meubels, klei | Kiln furniture, clay

Werken bij MARIE-NOELLE DOFFAGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-NOELLE DOFFAGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-NOELLE DOFFAGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-NOELLE DOFFAGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

Zoek naar antwoorden van MARIE-NOELLE DOFFAGNE in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-NOELLE DOFFAGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-NOELLE DOFFAGNE. Laat een reactie achter voor MARIE-NOELLE DOFFAGNE. MARIE-NOELLE DOFFAGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-NOELLE DOFFAGNE. Leave a respond for MARIE-NOELLE DOFFAGNE. MARIE-NOELLE DOFFAGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-NOELLE DOFFAGNE op de google maps. Adres en contacten MARIE-NOELLE DOFFAGNE
Location of MARIE-NOELLE DOFFAGNE on the google maps. Address and contacts of MARIE-NOELLE DOFFAGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-NOELLE DOFFAGNE MARIE-NOELLE DOFFAGNE: MAISON MATHY | LUC GIJBELS | JOZEF MOORKENS | Africa Li猫ge | Maspa NV

Other related companies as MARIE-NOELLE DOFFAGNE: MAISON MATHY | LUC GIJBELS | JOZEF MOORKENS | Africa Li猫ge | Maspa NV

MARIE-NOELLE DOFFAGNE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-NOELLE DOFFAGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05853210449. Het bedrijf MARIE-NOELLE DOFFAGNE bevindt zich op het adres: RUE TRIBOULETTE 25; 6560; ERQUELINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in MARIE-NOELLE DOFFAGNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-NOELLE DOFFAGNE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-NOELLE DOFFAGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-NOELLE DOFFAGNE, openstaande posities, locatie van MARIE-NOELLE DOFFAGNE op de kaart.

MARIE-NOELLE DOFFAGNE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-NOELLE DOFFAGNE, company assigned to the tax number BE05853210449. The company MARIE-NOELLE DOFFAGNE is located at the address: RUE TRIBOULETTE 25; 6560; ERQUELINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in MARIE-NOELLE DOFFAGNE were not found.
The main activity of MARIE-NOELLE DOFFAGNE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-NOELLE DOFFAGNE is not available. You also can look at reviews of MARIE-NOELLE DOFFAGNE, open positions, location of MARIE-NOELLE DOFFAGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-NOELLE DOFFAGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-NOELLE DOFFAGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-NOELLE DOFFAGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-NOELLE DOFFAGNE, employees, financial statistics.