DE LAGE LANDEN LEASING NV

Contactgegevens DE LAGE LANDEN LEASING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LAGE LANDEN LEASING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LAGE LANDEN LEASING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ikarosln. 10 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-18-04-11 32-27-18-04-11

Fax (fax): 32-27-18-04-98 32-27-18-04-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LAGE LANDEN LEASING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LAGE LANDEN LEASING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LAGE LANDEN LEASING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LAGE LANDEN LEASING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LAGE LANDEN LEASING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LAGE LANDEN LEASING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LAGE LANDEN LEASING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LAGE LANDEN LEASING NV
Products information DE LAGE LANDEN LEASING NV

BTW identificatienummer (tax): BE07764831542
Ondernemingsnummer: 4221466064
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 561,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DE LAGE LANDEN LEASING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leasing companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LAGE LANDEN LEASING NV
(Get full report from official database of BE for DE LAGE LANDEN LEASING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LAGE LANDEN LEASING NV
Addition kinds of activities for DE LAGE LANDEN LEASING NV

305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
26550000. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
28210108. Ureaharsen | Urea resins
31110501. Kraagleer | Collar leather
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij DE LAGE LANDEN LEASING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LAGE LANDEN LEASING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LAGE LANDEN LEASING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LAGE LANDEN LEASING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: hellemans sven

    Type: Studentenjob

    afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van DE LAGE LANDEN LEASING NV in sociale netwerken
Look for responds of DE LAGE LANDEN LEASING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LAGE LANDEN LEASING NV. Laat een reactie achter voor DE LAGE LANDEN LEASING NV. DE LAGE LANDEN LEASING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LAGE LANDEN LEASING NV. Leave a respond for DE LAGE LANDEN LEASING NV. DE LAGE LANDEN LEASING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LAGE LANDEN LEASING NV op de google maps. Adres en contacten DE LAGE LANDEN LEASING NV
Location of DE LAGE LANDEN LEASING NV on the google maps. Address and contacts of DE LAGE LANDEN LEASING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LAGE LANDEN LEASING NV DE LAGE LANDEN LEASING NV: GEMEENTEBESTUUR/ADMIN. COMMUNALE | Ideastyle | Kuypers P | Essentiel (l') | Clybouw Achiel,Clybouw Andr茅 & co BVBA

Other related companies as DE LAGE LANDEN LEASING NV: GEMEENTEBESTUUR/ADMIN. COMMUNALE | Ideastyle | Kuypers P | Essentiel (l') | Clybouw Achiel,Clybouw Andr茅 & co BVBA

DE LAGE LANDEN LEASING NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LAGE LANDEN LEASING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07764831542. Het bedrijf DE LAGE LANDEN LEASING NV bevindt zich op het adres: Ikarosln. 10 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 561,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Leasing companies. Producten gemaakt in DE LAGE LANDEN LEASING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE LAGE LANDEN LEASING NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LAGE LANDEN LEASING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LAGE LANDEN LEASING NV, openstaande posities, locatie van DE LAGE LANDEN LEASING NV op de kaart.

DE LAGE LANDEN LEASING NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LAGE LANDEN LEASING NV, company assigned to the tax number BE07764831542. The company DE LAGE LANDEN LEASING NV is located at the address: Ikarosln. 10 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 561,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Leasing companies. Products created in DE LAGE LANDEN LEASING NV were not found.
The main activity of DE LAGE LANDEN LEASING NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LAGE LANDEN LEASING NV is not available. You also can look at reviews of DE LAGE LANDEN LEASING NV, open positions, location of DE LAGE LANDEN LEASING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LAGE LANDEN LEASING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LAGE LANDEN LEASING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LAGE LANDEN LEASING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LAGE LANDEN LEASING NV, employees, financial statistics.