MARC VAN DER JEUGHT

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • MARC VAN DER JEUGHT
Private companiesMiscellaneous Retail • MARC VAN DER JEUGHT

Contactgegevens MARC VAN DER JEUGHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VAN DER JEUGHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VAN DER JEUGHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BOSSCHAERTSTRAAT 275; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32480016 32480016

Fax (fax): +32 (63) 313-71-60 +32 (63) 313-71-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VAN DER JEUGHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VAN DER JEUGHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VAN DER JEUGHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VAN DER JEUGHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VAN DER JEUGHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VAN DER JEUGHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VAN DER JEUGHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VAN DER JEUGHT
Products information MARC VAN DER JEUGHT

BTW identificatienummer (tax): BE01160675048
Ondernemingsnummer: 2146972656
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MARC VAN DER JEUGHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VAN DER JEUGHT
(Get full report from official database of BE for MARC VAN DER JEUGHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VAN DER JEUGHT
Addition kinds of activities for MARC VAN DER JEUGHT

23390200. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
24990904. Broodjes, hout | Pastry boards, wood
28190401. Pekel | Brine
28510205. Japans, bakken of drogen | Japans, baking or drying
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks

Werken bij MARC VAN DER JEUGHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VAN DER JEUGHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VAN DER JEUGHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VAN DER JEUGHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

Zoek naar antwoorden van MARC VAN DER JEUGHT in sociale netwerken
Look for responds of MARC VAN DER JEUGHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VAN DER JEUGHT. Laat een reactie achter voor MARC VAN DER JEUGHT. MARC VAN DER JEUGHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VAN DER JEUGHT. Leave a respond for MARC VAN DER JEUGHT. MARC VAN DER JEUGHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VAN DER JEUGHT op de google maps. Adres en contacten MARC VAN DER JEUGHT
Location of MARC VAN DER JEUGHT on the google maps. Address and contacts of MARC VAN DER JEUGHT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VAN DER JEUGHT MARC VAN DER JEUGHT: KBC | Tonercote BVBA | REISBURO ANNIE | Aerts M - DAP Servatius | RANDSTAD

Other related companies as MARC VAN DER JEUGHT: KBC | Tonercote BVBA | REISBURO ANNIE | Aerts M - DAP Servatius | RANDSTAD

MARC VAN DER JEUGHT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VAN DER JEUGHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01160675048. Het bedrijf MARC VAN DER JEUGHT bevindt zich op het adres: DE BOSSCHAERTSTRAAT 275; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in MARC VAN DER JEUGHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC VAN DER JEUGHT is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VAN DER JEUGHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VAN DER JEUGHT, openstaande posities, locatie van MARC VAN DER JEUGHT op de kaart.

MARC VAN DER JEUGHT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VAN DER JEUGHT, company assigned to the tax number BE01160675048. The company MARC VAN DER JEUGHT is located at the address: DE BOSSCHAERTSTRAAT 275; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in MARC VAN DER JEUGHT were not found.
The main activity of MARC VAN DER JEUGHT is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VAN DER JEUGHT is not available. You also can look at reviews of MARC VAN DER JEUGHT, open positions, location of MARC VAN DER JEUGHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VAN DER JEUGHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VAN DER JEUGHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VAN DER JEUGHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VAN DER JEUGHT, employees, financial statistics.