CAPITAL @ WORK SA

Contactgegevens CAPITAL @ WORK SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAPITAL @ WORK SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAPITAL @ WORK SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. De La Couronne 153 1050 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-73-77-11 32-26-73-77-11

Fax (fax): 32-26-73-55-99 32-26-73-55-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAPITAL @ WORK SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAPITAL @ WORK SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAPITAL @ WORK SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAPITAL @ WORK SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAPITAL @ WORK SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAPITAL @ WORK SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAPITAL @ WORK SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAPITAL @ WORK SA
Products information CAPITAL @ WORK SA

BTW identificatienummer (tax): BE01853637695
Ondernemingsnummer: 9769012451
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CAPITAL @ WORK SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stockbrokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAPITAL @ WORK SA
(Get full report from official database of BE for CAPITAL @ WORK SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAPITAL @ WORK SA
Addition kinds of activities for CAPITAL @ WORK SA

28249906. Fluorocarbonvezels | Fluorocarbon fibers
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
35370106. Laadbakken: draagbaar, verstelbaar en hydraulisch | Loading docks: portable, adjustable, and hydraulic
38210123. Shakers en roerders | Shakers and stirrers
50130113. Filters, lucht en olie | Filters, air and oil
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper
50930104. Textielafval | Textile waste
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school

Werken bij CAPITAL @ WORK SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAPITAL @ WORK SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAPITAL @ WORK SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAPITAL @ WORK SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Lasser/Samensteller (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van CAPITAL @ WORK SA in sociale netwerken
Look for responds of CAPITAL @ WORK SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAPITAL @ WORK SA. Laat een reactie achter voor CAPITAL @ WORK SA. CAPITAL @ WORK SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAPITAL @ WORK SA. Leave a respond for CAPITAL @ WORK SA. CAPITAL @ WORK SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAPITAL @ WORK SA op de google maps. Adres en contacten CAPITAL @ WORK SA
Location of CAPITAL @ WORK SA on the google maps. Address and contacts of CAPITAL @ WORK SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CAPITAL @ WORK SA CAPITAL @ WORK SA: ZOOM SPORT | ALLIANCE CYCLISTE FLOBECQUOISE | T.C. BRAKEL | Agna | ANDRE PREAUX

Other related companies as CAPITAL @ WORK SA: ZOOM SPORT | ALLIANCE CYCLISTE FLOBECQUOISE | T.C. BRAKEL | Agna | ANDRE PREAUX

CAPITAL @ WORK SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CAPITAL @ WORK SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853637695. Het bedrijf CAPITAL @ WORK SA bevindt zich op het adres: Av. De La Couronne 153 1050 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stockbrokers. Producten gemaakt in CAPITAL @ WORK SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAPITAL @ WORK SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAPITAL @ WORK SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAPITAL @ WORK SA, openstaande posities, locatie van CAPITAL @ WORK SA op de kaart.

CAPITAL @ WORK SA is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CAPITAL @ WORK SA, company assigned to the tax number BE01853637695. The company CAPITAL @ WORK SA is located at the address: Av. De La Couronne 153 1050 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stockbrokers. Products created in CAPITAL @ WORK SA were not found.
The main activity of CAPITAL @ WORK SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAPITAL @ WORK SA is not available. You also can look at reviews of CAPITAL @ WORK SA, open positions, location of CAPITAL @ WORK SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAPITAL @ WORK SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAPITAL @ WORK SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAPITAL @ WORK SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAPITAL @ WORK SA, employees, financial statistics.