MANON

Contactgegevens MANON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERMOLENSTRAAT 7; 9090; MELLE, België

Telefoon (phone): 92525804 (+32-92525804) 92525804 (+32-92525804)

Fax (fax): +32 (9) 822-53-70 +32 (9) 822-53-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANON
Products information MANON

BTW identificatienummer (tax): BE04295623779
Ondernemingsnummer: 7292419433
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MANON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANON
(Get full report from official database of BE for MANON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANON
Addition kinds of activities for MANON

569902. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
24369900. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
33150300. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
38220101. Luchtstroomregelaars, airconditioning en koeling | Air flow controllers, air conditioning and refrigeration
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
51429903. Soep, bevroren | Soup, frozen

Werken bij MANON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANON. Looking for open vacancies in other companies

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van MANON in sociale netwerken
Look for responds of MANON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANON. Laat een reactie achter voor MANON. MANON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANON. Leave a respond for MANON. MANON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANON op de google maps. Adres en contacten MANON
Location of MANON on the google maps. Address and contacts of MANON

Andere gerelateerde bedrijven als come MANON MANON: ARCON NV | CENTRAL CASH | Eulogic SPRL | VANDERHOEVEN MARIE-JEANNE | Parmentier Veerle

Other related companies as MANON: ARCON NV | CENTRAL CASH | Eulogic SPRL | VANDERHOEVEN MARIE-JEANNE | Parmentier Veerle

MANON is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295623779. Het bedrijf MANON bevindt zich op het adres: WATERMOLENSTRAAT 7; 9090; MELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in MANON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANON is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANON, openstaande posities, locatie van MANON op de kaart.

MANON is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANON, company assigned to the tax number BE04295623779. The company MANON is located at the address: WATERMOLENSTRAAT 7; 9090; MELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in MANON were not found.
The main activity of MANON is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MANON is not available. You also can look at reviews of MANON, open positions, location of MANON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANON, employees, financial statistics.