M.CLAUDE DECONINCK

Contactgegevens M.CLAUDE DECONINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.CLAUDE DECONINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.CLAUDE DECONINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKSTRAAT 6; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56489322 (+32-56489322) 56489322 (+32-56489322)

Fax (fax): +32 (53) 920-87-62 +32 (53) 920-87-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.CLAUDE DECONINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.CLAUDE DECONINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.CLAUDE DECONINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.CLAUDE DECONINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.CLAUDE DECONINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.CLAUDE DECONINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.CLAUDE DECONINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.CLAUDE DECONINCK
Products information M.CLAUDE DECONINCK

BTW identificatienummer (tax): BE07709350585
Ondernemingsnummer: 8883514404
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in M.CLAUDE DECONINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.CLAUDE DECONINCK
(Get full report from official database of BE for M.CLAUDE DECONINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.CLAUDE DECONINCK
Addition kinds of activities for M.CLAUDE DECONINCK

721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
01759903. Kersenboomgaard | Cherry orchard
20230100. Baby formules | Baby formulas
26210503. Constructie papier | Construction paper
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
50470100. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture
96210403. Regeling, administratie van vervoer, provincie overheid | Regulation, administration of transportation, county government

Werken bij M.CLAUDE DECONINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.CLAUDE DECONINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.CLAUDE DECONINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.CLAUDE DECONINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Internal Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van M.CLAUDE DECONINCK in sociale netwerken
Look for responds of M.CLAUDE DECONINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.CLAUDE DECONINCK. Laat een reactie achter voor M.CLAUDE DECONINCK. M.CLAUDE DECONINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.CLAUDE DECONINCK. Leave a respond for M.CLAUDE DECONINCK. M.CLAUDE DECONINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.CLAUDE DECONINCK op de google maps. Adres en contacten M.CLAUDE DECONINCK
Location of M.CLAUDE DECONINCK on the google maps. Address and contacts of M.CLAUDE DECONINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come M.CLAUDE DECONINCK M.CLAUDE DECONINCK: INSTITUUT DIANE | SANDRINE DEMARBAIX | FRANS LAUWERS | Groupe Honneur | RAF CAEYERS

Other related companies as M.CLAUDE DECONINCK: INSTITUUT DIANE | SANDRINE DEMARBAIX | FRANS LAUWERS | Groupe Honneur | RAF CAEYERS

M.CLAUDE DECONINCK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.CLAUDE DECONINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07709350585. Het bedrijf M.CLAUDE DECONINCK bevindt zich op het adres: FRANKRIJKSTRAAT 6; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in M.CLAUDE DECONINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.CLAUDE DECONINCK is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.CLAUDE DECONINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.CLAUDE DECONINCK, openstaande posities, locatie van M.CLAUDE DECONINCK op de kaart.

M.CLAUDE DECONINCK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.CLAUDE DECONINCK, company assigned to the tax number BE07709350585. The company M.CLAUDE DECONINCK is located at the address: FRANKRIJKSTRAAT 6; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in M.CLAUDE DECONINCK were not found.
The main activity of M.CLAUDE DECONINCK is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M.CLAUDE DECONINCK is not available. You also can look at reviews of M.CLAUDE DECONINCK, open positions, location of M.CLAUDE DECONINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.CLAUDE DECONINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.CLAUDE DECONINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.CLAUDE DECONINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.CLAUDE DECONINCK, employees, financial statistics.