CERESTAR COORDINATION CENTER

Contactgegevens CERESTAR COORDINATION CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERESTAR COORDINATION CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERESTAR COORDINATION CENTER

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Louise 149, Internal Postal Box 13 1050 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-35-17-11 32-25-35-17-11

Fax (fax): 32-25-37-85-54 32-25-37-85-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERESTAR COORDINATION CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERESTAR COORDINATION CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERESTAR COORDINATION CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERESTAR COORDINATION CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERESTAR COORDINATION CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERESTAR COORDINATION CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERESTAR COORDINATION CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERESTAR COORDINATION CENTER
Products information CERESTAR COORDINATION CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE04802917480
Ondernemingsnummer: 4318145751
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CERESTAR COORDINATION CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERESTAR COORDINATION CENTER
(Get full report from official database of BE for CERESTAR COORDINATION CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERESTAR COORDINATION CENTER
Addition kinds of activities for CERESTAR COORDINATION CENTER

3086. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
401100. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
25110400. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
35450320. Hopper feed devices | Hopper feed devices
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
36330102. Wasdrogers, huishoudelijk of munteenheid | Laundry dryers, household or coin-operated
72190100. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair

Werken bij CERESTAR COORDINATION CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERESTAR COORDINATION CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERESTAR COORDINATION CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERESTAR COORDINATION CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bouwhandel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een extra magazijnier. Je zal instaan voor het bedienen van klanten en het laden en lossen van vrachtwagens. Verwacht: - Je bent vlot, communicatief en hulpvaardig - Je hebt een klantgerichte houding, zelfs in drukke periodes - Je bent vertrouwd met bouwmaterialen - Leergierigheid is je niet vreemd waardoor je snel je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden - In de kandidaat zoeken wij een dynamisch en gedreven persoon met teamspirit en die zelfstandig zijn taken kan organiseren

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van CERESTAR COORDINATION CENTER in sociale netwerken
Look for responds of CERESTAR COORDINATION CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERESTAR COORDINATION CENTER. Laat een reactie achter voor CERESTAR COORDINATION CENTER. CERESTAR COORDINATION CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERESTAR COORDINATION CENTER. Leave a respond for CERESTAR COORDINATION CENTER. CERESTAR COORDINATION CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERESTAR COORDINATION CENTER op de google maps. Adres en contacten CERESTAR COORDINATION CENTER
Location of CERESTAR COORDINATION CENTER on the google maps. Address and contacts of CERESTAR COORDINATION CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come CERESTAR COORDINATION CENTER CERESTAR COORDINATION CENTER: Maquet J | LAURENT DE VLIEGER | Dinasty-Carpet | AERO-CL.INDOOR RC HANNUT. | ILKE AERTS

Other related companies as CERESTAR COORDINATION CENTER: Maquet J | LAURENT DE VLIEGER | Dinasty-Carpet | AERO-CL.INDOOR RC HANNUT. | ILKE AERTS

CERESTAR COORDINATION CENTER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CERESTAR COORDINATION CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04802917480. Het bedrijf CERESTAR COORDINATION CENTER bevindt zich op het adres: Avenue Louise 149, Internal Postal Box 13 1050 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in CERESTAR COORDINATION CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CERESTAR COORDINATION CENTER is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERESTAR COORDINATION CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERESTAR COORDINATION CENTER, openstaande posities, locatie van CERESTAR COORDINATION CENTER op de kaart.

CERESTAR COORDINATION CENTER is a company, that was registered 2018 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CERESTAR COORDINATION CENTER, company assigned to the tax number BE04802917480. The company CERESTAR COORDINATION CENTER is located at the address: Avenue Louise 149, Internal Postal Box 13 1050 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in CERESTAR COORDINATION CENTER were not found.
The main activity of CERESTAR COORDINATION CENTER is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CERESTAR COORDINATION CENTER is not available. You also can look at reviews of CERESTAR COORDINATION CENTER, open positions, location of CERESTAR COORDINATION CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERESTAR COORDINATION CENTER, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERESTAR COORDINATION CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERESTAR COORDINATION CENTER, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERESTAR COORDINATION CENTER, employees, financial statistics.