MAES INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • MAES INTERNATIONAL NV
Private companiesTransportation Equipment • MAES INTERNATIONAL NV

Contactgegevens MAES INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAES INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAES INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Willem Elsschotstraat 10 1800 Vilvoorde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-52-56-09 32-22-52-56-09

Fax (fax): 32-34-84-55-66 32-34-84-55-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAES INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAES INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAES INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAES INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAES INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAES INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAES INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAES INTERNATIONAL NV
Products information MAES INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05803222656
Ondernemingsnummer: 1708343505
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MAES INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Finance companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAES INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for MAES INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAES INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for MAES INTERNATIONAL NV

20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
20649909. Halvah (snoep) | Halvah (candy)
26729900. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices

Werken bij MAES INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAES INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAES INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAES INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van MAES INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of MAES INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAES INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor MAES INTERNATIONAL NV. MAES INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAES INTERNATIONAL NV. Leave a respond for MAES INTERNATIONAL NV. MAES INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAES INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten MAES INTERNATIONAL NV
Location of MAES INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of MAES INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAES INTERNATIONAL NV MAES INTERNATIONAL NV: CENTRE DE HEMPTINNE | BOETIEK PATA'CHOU | LAVOIR AUTOMATIQUE DE MESSINES SC | JEAN-FRAN?OIS LEONARD | WILLY BEELE

Other related companies as MAES INTERNATIONAL NV: CENTRE DE HEMPTINNE | BOETIEK PATA'CHOU | LAVOIR AUTOMATIQUE DE MESSINES SC | JEAN-FRAN?OIS LEONARD | WILLY BEELE

MAES INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAES INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05803222656. Het bedrijf MAES INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Willem Elsschotstraat 10 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Finance companies. Producten gemaakt in MAES INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAES INTERNATIONAL NV is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAES INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAES INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van MAES INTERNATIONAL NV op de kaart.

MAES INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAES INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE05803222656. The company MAES INTERNATIONAL NV is located at the address: Willem Elsschotstraat 10 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Finance companies. Products created in MAES INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of MAES INTERNATIONAL NV is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAES INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of MAES INTERNATIONAL NV, open positions, location of MAES INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAES INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAES INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAES INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAES INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.