KAMIEL DICTUS

Contactgegevens KAMIEL DICTUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAMIEL DICTUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAMIEL DICTUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTESTRAAT 28; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89353354 (+32-89353354) 89353354 (+32-89353354)

Fax (fax): +32 (3) 193-75-16 +32 (3) 193-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAMIEL DICTUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAMIEL DICTUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAMIEL DICTUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAMIEL DICTUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAMIEL DICTUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAMIEL DICTUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAMIEL DICTUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAMIEL DICTUS
Products information KAMIEL DICTUS

BTW identificatienummer (tax): BE09965667724
Ondernemingsnummer: 4810607910
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in KAMIEL DICTUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAMIEL DICTUS
(Get full report from official database of BE for KAMIEL DICTUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAMIEL DICTUS
Addition kinds of activities for KAMIEL DICTUS

252102. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
911102. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
26310411. pressboard | Pressboard
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
38249902. Meetinstrumenten voor het berekenen van druk temperatuur correcties | Gauges for computing pressure temperature corrections
51990702. Wedstrijden | Matches
57319905. platenspelers | Phonographs
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant

Werken bij KAMIEL DICTUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAMIEL DICTUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAMIEL DICTUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAMIEL DICTUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

Zoek naar antwoorden van KAMIEL DICTUS in sociale netwerken
Look for responds of KAMIEL DICTUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAMIEL DICTUS. Laat een reactie achter voor KAMIEL DICTUS. KAMIEL DICTUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAMIEL DICTUS. Leave a respond for KAMIEL DICTUS. KAMIEL DICTUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAMIEL DICTUS op de google maps. Adres en contacten KAMIEL DICTUS
Location of KAMIEL DICTUS on the google maps. Address and contacts of KAMIEL DICTUS

Andere gerelateerde bedrijven als come KAMIEL DICTUS KAMIEL DICTUS: LITTA | VERBO | Saey | OLGA DUJARDIN | CLAUDE LECOCQ

Other related companies as KAMIEL DICTUS: LITTA | VERBO | Saey | OLGA DUJARDIN | CLAUDE LECOCQ

KAMIEL DICTUS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAMIEL DICTUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09965667724. Het bedrijf KAMIEL DICTUS bevindt zich op het adres: GROTESTRAAT 28; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in KAMIEL DICTUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAMIEL DICTUS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAMIEL DICTUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAMIEL DICTUS, openstaande posities, locatie van KAMIEL DICTUS op de kaart.

KAMIEL DICTUS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAMIEL DICTUS, company assigned to the tax number BE09965667724. The company KAMIEL DICTUS is located at the address: GROTESTRAAT 28; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in KAMIEL DICTUS were not found.
The main activity of KAMIEL DICTUS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KAMIEL DICTUS is not available. You also can look at reviews of KAMIEL DICTUS, open positions, location of KAMIEL DICTUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAMIEL DICTUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAMIEL DICTUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAMIEL DICTUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAMIEL DICTUS, employees, financial statistics.