JOHAN FLORQUIN

Contactgegevens JOHAN FLORQUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN FLORQUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN FLORQUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 19; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56500359 (+32-56500359) 56500359 (+32-56500359)

Fax (fax): +32 (12) 328-58-98 +32 (12) 328-58-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN FLORQUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN FLORQUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN FLORQUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN FLORQUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN FLORQUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN FLORQUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN FLORQUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN FLORQUIN
Products information JOHAN FLORQUIN

BTW identificatienummer (tax): BE02073638916
Ondernemingsnummer: 1262573242
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in JOHAN FLORQUIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN FLORQUIN
(Get full report from official database of BE for JOHAN FLORQUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN FLORQUIN
Addition kinds of activities for JOHAN FLORQUIN

489999. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
15219903. Rijtjeshuisbouw | Townhouse construction
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits
73190200. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
83220000. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij JOHAN FLORQUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN FLORQUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN FLORQUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN FLORQUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

    Regio: HALMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

Zoek naar antwoorden van JOHAN FLORQUIN in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN FLORQUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN FLORQUIN. Laat een reactie achter voor JOHAN FLORQUIN. JOHAN FLORQUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN FLORQUIN. Leave a respond for JOHAN FLORQUIN. JOHAN FLORQUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN FLORQUIN op de google maps. Adres en contacten JOHAN FLORQUIN
Location of JOHAN FLORQUIN on the google maps. Address and contacts of JOHAN FLORQUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN FLORQUIN JOHAN FLORQUIN: JEAN DUSSART | WELPA TRANS | EDITIONS STEPS MAGAZINE | ECOPLA BENELUX | Rehabilitationszentrum Physiotherapie

Other related companies as JOHAN FLORQUIN: JEAN DUSSART | WELPA TRANS | EDITIONS STEPS MAGAZINE | ECOPLA BENELUX | Rehabilitationszentrum Physiotherapie

JOHAN FLORQUIN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN FLORQUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073638916. Het bedrijf JOHAN FLORQUIN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 19; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in JOHAN FLORQUIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN FLORQUIN is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN FLORQUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN FLORQUIN, openstaande posities, locatie van JOHAN FLORQUIN op de kaart.

JOHAN FLORQUIN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN FLORQUIN, company assigned to the tax number BE02073638916. The company JOHAN FLORQUIN is located at the address: STATIONSSTRAAT 19; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in JOHAN FLORQUIN were not found.
The main activity of JOHAN FLORQUIN is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN FLORQUIN is not available. You also can look at reviews of JOHAN FLORQUIN, open positions, location of JOHAN FLORQUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN FLORQUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN FLORQUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN FLORQUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN FLORQUIN, employees, financial statistics.