JOFRET

Contactgegevens JOFRET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOFRET: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOFRET

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 8, Rue des Lutins 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-31-65-25 32-23-31-65-25

Fax (fax): 32-23-31-30-35 32-23-31-30-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOFRET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOFRET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOFRET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOFRET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOFRET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOFRET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOFRET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOFRET
Products information JOFRET

BTW identificatienummer (tax): BE04740020751
Ondernemingsnummer: 3098388671
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JOFRET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Profiel (profile): National & international transport Parcels - Pallets 1kg to 10,000kg Express or 24hr Possibility of storage - Management Courier service Large flexibility

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOFRET
(Get full report from official database of BE for JOFRET)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOFRET
Addition kinds of activities for JOFRET

28650403. Teer | Tar
28990111. Oranje olie | Orange oil
30690311. Natte pakken, rubber | Wet suits, rubber
32290502. Tubing, glas | Tubing, glass
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
33650101. Kook- / keukengerei, gegoten aluminium | Cooking/kitchen utensils, cast aluminum
50120402. Motor scooters | Motor scooters

Werken bij JOFRET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOFRET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOFRET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOFRET. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

 • Verkoopsters groenten & fruit regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verkoopt groenten en fruit aan individuele klanten. Je stalt de producten volgens de regels en op een aantrekkelijke manier uit. Je weegt en verpakt groenten en fruit. Je informeert de klanten over de producten. Je werkt binnen in een geklimatiseerde winkel, het werk is voornamelijk rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimte. Soms verplaats je ook zware lasten. De eerste weken zal je ook tewerkgesteld worden in de omliggende gemeenten

 • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

 • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

 • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

 • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

  Regio: AARSELE

  Bedrijf: DE STRIJKMANDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

 • Export Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

 • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TOTIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

 • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van JOFRET in sociale netwerken
Look for responds of JOFRET in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOFRET. Laat een reactie achter voor JOFRET. JOFRET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOFRET. Leave a respond for JOFRET. JOFRET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOFRET op de google maps. Adres en contacten JOFRET
Location of JOFRET on the google maps. Address and contacts of JOFRET

Andere gerelateerde bedrijven als come JOFRET JOFRET: SHOES IN THE BOX | BATTARD | CDL | M & T TRADING | G. DECLOEDT

Other related companies as JOFRET: SHOES IN THE BOX | BATTARD | CDL | M & T TRADING | G. DECLOEDT

JOFRET is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is JOFRET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04740020751. Het bedrijf JOFRET bevindt zich op het adres: 8, Rue des Lutins 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 822,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is National & international transport Parcels - Pallets 1kg to 10,000kg Express or 24hr Possibility of storage - Management Courier service Large flexibility. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in JOFRET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOFRET is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOFRET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOFRET, openstaande posities, locatie van JOFRET op de kaart.

JOFRET is a company, that was registered 2017 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is JOFRET, company assigned to the tax number BE04740020751. The company JOFRET is located at the address: 8, Rue des Lutins 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 822,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is National & international transport Parcels - Pallets 1kg to 10,000kg Express or 24hr Possibility of storage - Management Courier service Large flexibility. Industry category is Transport & Related Services. Products created in JOFRET were not found.
The main activity of JOFRET is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOFRET is not available. You also can look at reviews of JOFRET, open positions, location of JOFRET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOFRET, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOFRET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOFRET, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOFRET, employees, financial statistics.