ROBERT HALF NV

Contactgegevens ROBERT HALF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT HALF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT HALF NV

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Schepen Alfons Gossetln. 28a, Internal Postal Box 7 PB 7 1702 Dilbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-81-66-20 32-24-81-66-20

Fax (fax): 32-24-81-66-33 32-24-81-66-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT HALF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT HALF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT HALF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT HALF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT HALF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT HALF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT HALF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT HALF NV
Products information ROBERT HALF NV

BTW identificatienummer (tax): BE02720458984
Ondernemingsnummer: 9286712646
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ROBERT HALF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditing, international

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT HALF NV
(Get full report from official database of BE for ROBERT HALF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT HALF NV
Addition kinds of activities for ROBERT HALF NV

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
327400. Limoen | Lime
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
36410000. Elektrische lampen | Electric lamps
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate

Werken bij ROBERT HALF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT HALF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT HALF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT HALF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van ROBERT HALF NV in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT HALF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT HALF NV. Laat een reactie achter voor ROBERT HALF NV. ROBERT HALF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT HALF NV. Leave a respond for ROBERT HALF NV. ROBERT HALF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT HALF NV op de google maps. Adres en contacten ROBERT HALF NV
Location of ROBERT HALF NV on the google maps. Address and contacts of ROBERT HALF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT HALF NV ROBERT HALF NV: Nihoul M | Ifor Williams Trailers-Benelux B.V.B.A. | Parmentier Walter | ADVICE-BUSINESS SOLUTIONS | RUYSEN

Other related companies as ROBERT HALF NV: Nihoul M | Ifor Williams Trailers-Benelux B.V.B.A. | Parmentier Walter | ADVICE-BUSINESS SOLUTIONS | RUYSEN

ROBERT HALF NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT HALF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02720458984. Het bedrijf ROBERT HALF NV bevindt zich op het adres: Schepen Alfons Gossetln. 28a, Internal Postal Box 7 PB 7 1702 Dilbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Auditing, international. Producten gemaakt in ROBERT HALF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT HALF NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT HALF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT HALF NV, openstaande posities, locatie van ROBERT HALF NV op de kaart.

ROBERT HALF NV is a company, that was registered 2011 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is ROBERT HALF NV, company assigned to the tax number BE02720458984. The company ROBERT HALF NV is located at the address: Schepen Alfons Gossetln. 28a, Internal Postal Box 7 PB 7 1702 Dilbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Auditing, international. Products created in ROBERT HALF NV were not found.
The main activity of ROBERT HALF NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT HALF NV is not available. You also can look at reviews of ROBERT HALF NV, open positions, location of ROBERT HALF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT HALF NV, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT HALF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT HALF NV, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT HALF NV, employees, financial statistics.