Nihoul M

Contactgegevens Nihoul M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nihoul M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nihoul M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Eugène Mascaux 153; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 86 95 (+32-071 36 86 95) 071 36 86 95 (+32-071 36 86 95)

Fax (fax): +32 (9) 667-72-63 +32 (9) 667-72-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nihoul M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nihoul M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nihoul M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nihoul M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nihoul M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nihoul M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nihoul M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nihoul M
Products information Nihoul M

BTW identificatienummer (tax): BE01365295410
Ondernemingsnummer: 2774566650
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Nihoul M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nihoul M
(Get full report from official database of BE for Nihoul M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nihoul M
Addition kinds of activities for Nihoul M

508401. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
51370408. hoedenzaak | Millinery
63519906. Garantieverzekering, thuis | Warranty insurance, home
73490200. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
87489904. Energie conservering consultant | Energy conservation consultant

Werken bij Nihoul M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nihoul M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nihoul M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nihoul M. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Nihoul M in sociale netwerken
Look for responds of Nihoul M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nihoul M. Laat een reactie achter voor Nihoul M. Nihoul M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nihoul M. Leave a respond for Nihoul M. Nihoul M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nihoul M op de google maps. Adres en contacten Nihoul M
Location of Nihoul M on the google maps. Address and contacts of Nihoul M

Andere gerelateerde bedrijven als come Nihoul M Nihoul M: BP | PAREDIS | GARAGE LEGON | STEFAAN LAMBRECHT | Factor

Other related companies as Nihoul M: BP | PAREDIS | GARAGE LEGON | STEFAAN LAMBRECHT | Factor

Nihoul M is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nihoul M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01365295410. Het bedrijf Nihoul M bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Mascaux 153; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Nihoul M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nihoul M is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nihoul M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nihoul M, openstaande posities, locatie van Nihoul M op de kaart.

Nihoul M is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nihoul M, company assigned to the tax number BE01365295410. The company Nihoul M is located at the address: Avenue Eugène Mascaux 153; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Nihoul M were not found.
The main activity of Nihoul M is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nihoul M is not available. You also can look at reviews of Nihoul M, open positions, location of Nihoul M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nihoul M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nihoul M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nihoul M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nihoul M, employees, financial statistics.