IMMANUEL VAN MEIRVENNE

Contactgegevens IMMANUEL VAN MEIRVENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMANUEL VAN MEIRVENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMANUEL VAN MEIRVENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKNEUTERLAAN 13; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16350015 (+32-16350015) 16350015 (+32-16350015)

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMANUEL VAN MEIRVENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMANUEL VAN MEIRVENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMANUEL VAN MEIRVENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMANUEL VAN MEIRVENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMANUEL VAN MEIRVENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMANUEL VAN MEIRVENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMANUEL VAN MEIRVENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMANUEL VAN MEIRVENNE
Products information IMMANUEL VAN MEIRVENNE

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in IMMANUEL VAN MEIRVENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMANUEL VAN MEIRVENNE
(Get full report from official database of BE for IMMANUEL VAN MEIRVENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMANUEL VAN MEIRVENNE
Addition kinds of activities for IMMANUEL VAN MEIRVENNE

2295. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
283400. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
34940103. Lijnspoelen, voor gebruik in leidingsystemen | Line strainers, for use in piping systems
35549903. Snijmachines, papier | Cutting machines, paper
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus

Werken bij IMMANUEL VAN MEIRVENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMANUEL VAN MEIRVENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMANUEL VAN MEIRVENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMANUEL VAN MEIRVENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van IMMANUEL VAN MEIRVENNE in sociale netwerken
Look for responds of IMMANUEL VAN MEIRVENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMANUEL VAN MEIRVENNE. Laat een reactie achter voor IMMANUEL VAN MEIRVENNE. IMMANUEL VAN MEIRVENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMANUEL VAN MEIRVENNE. Leave a respond for IMMANUEL VAN MEIRVENNE. IMMANUEL VAN MEIRVENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMANUEL VAN MEIRVENNE op de google maps. Adres en contacten IMMANUEL VAN MEIRVENNE
Location of IMMANUEL VAN MEIRVENNE on the google maps. Address and contacts of IMMANUEL VAN MEIRVENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMANUEL VAN MEIRVENNE IMMANUEL VAN MEIRVENNE: ALVO | Gelin P & A Vins | RAPHAEL VANDEWEGHE | CHRISTIAN CATTEAU | SERVI-CONFORT

Other related companies as IMMANUEL VAN MEIRVENNE: ALVO | Gelin P & A Vins | RAPHAEL VANDEWEGHE | CHRISTIAN CATTEAU | SERVI-CONFORT

IMMANUEL VAN MEIRVENNE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMANUEL VAN MEIRVENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf IMMANUEL VAN MEIRVENNE bevindt zich op het adres: HEIKNEUTERLAAN 13; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in IMMANUEL VAN MEIRVENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMANUEL VAN MEIRVENNE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMANUEL VAN MEIRVENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMANUEL VAN MEIRVENNE, openstaande posities, locatie van IMMANUEL VAN MEIRVENNE op de kaart.

IMMANUEL VAN MEIRVENNE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMANUEL VAN MEIRVENNE, company assigned to the tax number BE07160308837. The company IMMANUEL VAN MEIRVENNE is located at the address: HEIKNEUTERLAAN 13; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in IMMANUEL VAN MEIRVENNE were not found.
The main activity of IMMANUEL VAN MEIRVENNE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMANUEL VAN MEIRVENNE is not available. You also can look at reviews of IMMANUEL VAN MEIRVENNE, open positions, location of IMMANUEL VAN MEIRVENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMANUEL VAN MEIRVENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMANUEL VAN MEIRVENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMANUEL VAN MEIRVENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMANUEL VAN MEIRVENNE, employees, financial statistics.