GARCIA

Contactgegevens GARCIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARCIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARCIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONLAAN 75; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26407956 (+32-26407956) 26407956 (+32-26407956)

Fax (fax): +32 (55) 526-63-23 +32 (55) 526-63-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARCIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARCIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARCIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARCIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARCIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARCIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARCIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARCIA
Products information GARCIA

BTW identificatienummer (tax): BE08700592041
Ondernemingsnummer: 9084838867
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GARCIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARCIA
(Get full report from official database of BE for GARCIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARCIA
Addition kinds of activities for GARCIA

8031. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
25429900. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
35999901. Luchtinlaat filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Air intake filters, internal combustion engine, except auto
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver
50850504. tandwielen | Sprockets
61410000. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis

Werken bij GARCIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARCIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARCIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARCIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van GARCIA in sociale netwerken
Look for responds of GARCIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARCIA. Laat een reactie achter voor GARCIA. GARCIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARCIA. Leave a respond for GARCIA. GARCIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARCIA op de google maps. Adres en contacten GARCIA
Location of GARCIA on the google maps. Address and contacts of GARCIA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARCIA GARCIA: ALSTON CONTRACTING | Grimard Edgard SA | DANIEL PATZELT | PHOTO HALL | HET FOTOATELIER

Other related companies as GARCIA: ALSTON CONTRACTING | Grimard Edgard SA | DANIEL PATZELT | PHOTO HALL | HET FOTOATELIER

GARCIA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARCIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08700592041. Het bedrijf GARCIA bevindt zich op het adres: KROONLAAN 75; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in GARCIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARCIA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARCIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARCIA, openstaande posities, locatie van GARCIA op de kaart.

GARCIA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARCIA, company assigned to the tax number BE08700592041. The company GARCIA is located at the address: KROONLAAN 75; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in GARCIA were not found.
The main activity of GARCIA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARCIA is not available. You also can look at reviews of GARCIA, open positions, location of GARCIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARCIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARCIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARCIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARCIA, employees, financial statistics.