DALEMANS SA

Contactgegevens DALEMANS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DALEMANS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DALEMANS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 27, Rue Jules Melotte 4350 Remicourt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-19-54-52-36 32-19-54-52-36

Fax (fax): 32-19-54-55-34 32-19-54-55-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DALEMANS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DALEMANS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DALEMANS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DALEMANS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DALEMANS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DALEMANS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DALEMANS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DALEMANS SA
Products information DALEMANS SA

BTW identificatienummer (tax): BE03241485595
Ondernemingsnummer: 5871337890
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DALEMANS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gas detectors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DALEMANS SA
(Get full report from official database of BE for DALEMANS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DALEMANS SA
Addition kinds of activities for DALEMANS SA

346903. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
24110000. logging | Logging
32639903. Aardewerk, huishoudelijk of commercieel: besmet | Earthenware, household or commercial: semivitreous
35239905. Aanhangwagens en wagons, boerderij | Trailers and wagons, farm
50430201. Identiteitsrecorders voor het fotograferen van cheques of vingerafdrukken | Identity recorders for photographing checks or fingerprints

Werken bij DALEMANS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DALEMANS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DALEMANS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DALEMANS SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

 • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

 • Ploegbaas (Bed) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

 • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

 • Schrijnwerker dak (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

  Regio: VUCHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: I M & S

  Type: Studentenjob

  Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

 • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: POLLET-GEKIERE

  Type: Vaste Job

  vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

 • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

 • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: STAD BERINGEN

  Type: Werfreserve

  Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van DALEMANS SA in sociale netwerken
Look for responds of DALEMANS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DALEMANS SA. Laat een reactie achter voor DALEMANS SA. DALEMANS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DALEMANS SA. Leave a respond for DALEMANS SA. DALEMANS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DALEMANS SA op de google maps. Adres en contacten DALEMANS SA
Location of DALEMANS SA on the google maps. Address and contacts of DALEMANS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DALEMANS SA DALEMANS SA: BRASSERIE LE BALLON | Gravilux Arena Magica SA | JACOBUS BRAL | ATH?N?E ROYAL CHARLEMAGNE | Vuye Drukkerij BVBA

Other related companies as DALEMANS SA: BRASSERIE LE BALLON | Gravilux Arena Magica SA | JACOBUS BRAL | ATH?N?E ROYAL CHARLEMAGNE | Vuye Drukkerij BVBA

DALEMANS SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DALEMANS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03241485595. Het bedrijf DALEMANS SA bevindt zich op het adres: 27, Rue Jules Melotte 4350 Remicourt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gas detectors. Producten gemaakt in DALEMANS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DALEMANS SA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DALEMANS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DALEMANS SA, openstaande posities, locatie van DALEMANS SA op de kaart.

DALEMANS SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DALEMANS SA, company assigned to the tax number BE03241485595. The company DALEMANS SA is located at the address: 27, Rue Jules Melotte 4350 Remicourt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gas detectors. Products created in DALEMANS SA were not found.
The main activity of DALEMANS SA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DALEMANS SA is not available. You also can look at reviews of DALEMANS SA, open positions, location of DALEMANS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DALEMANS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DALEMANS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DALEMANS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DALEMANS SA, employees, financial statistics.