FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV

Contactgegevens FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Abeeldreef 15 8760 Meulebeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-48-89-61 32-51-48-89-61

Fax (fax): 32-51-48-89-65 32-51-48-89-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV
Products information FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV
(Get full report from official database of BE for FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV
Addition kinds of activities for FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV

4432. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
478502. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
22999909. uitgeplozen touw | Oakum
57190401. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
73829904. Containerbeveiligingssystemen onderhoud en monitoring | Confinement surveillance systems maintenance and monitoring

Werken bij FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

Zoek naar antwoorden van FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV. Laat een reactie achter voor FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV. FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV. Leave a respond for FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV. FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV op de google maps. Adres en contacten FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV
Location of FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV on the google maps. Address and contacts of FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV: Diamdel NV | JEAN LUYCKX | CHRIS GEERINCKX | Euroconseils | Uyttebroek M

Other related companies as FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV: Diamdel NV | JEAN LUYCKX | CHRIS GEERINCKX | Euroconseils | Uyttebroek M

FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV bevindt zich op het adres: Abeeldreef 15 8760 Meulebeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, openstaande posities, locatie van FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV op de kaart.

FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, company assigned to the tax number BE01853088378. The company FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV is located at the address: Abeeldreef 15 8760 Meulebeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV were not found.
The main activity of FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV is not available. You also can look at reviews of FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, open positions, location of FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWILLY CARPENTIER HOUTINDUSTRIE NV, employees, financial statistics.