FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten • FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA
Private companiesAgricultural Production - Livestock and Animal Specialties • FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA

Contactgegevens FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Justitiestraat 20 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-59-59-00 32-32-59-59-00

Fax (fax): 32-32-59-59-01 32-32-59-59-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA
Products information FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08611328125
Ondernemingsnummer: 2951995849
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Trade organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA
(Get full report from official database of BE for FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA
Addition kinds of activities for FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA

509299. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
651499. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
34440507. Behuizingen voor bedrijfsmachines, plaatwerk | Housings for business machines, sheet metal
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
73420103. Wasruimte sanitaire dienst (industriële locaties) | Washroom sanitation service (industrial locations)

Werken bij FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA. Laat een reactie achter voor FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA. FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA. Leave a respond for FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA. FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA op de google maps. Adres en contacten FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA
Location of FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA on the google maps. Address and contacts of FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA: Goffinet J-L | ELECTRALARM - D?PARTEMENT DD DESIGN | REPRODUKT | Lingerie Intensive | HENDRIK STEENBEKE

Other related companies as FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA: Goffinet J-L | ELECTRALARM - D?PARTEMENT DD DESIGN | REPRODUKT | Lingerie Intensive | HENDRIK STEENBEKE

FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08611328125. Het bedrijf FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA bevindt zich op het adres: Justitiestraat 20 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 177,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Trade organisations. Producten gemaakt in FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, openstaande posities, locatie van FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA op de kaart.

FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA is a company, that was registered 1994 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, company assigned to the tax number BE08611328125. The company FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA is located at the address: Justitiestraat 20 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 177,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Trade organisations. Products created in FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA were not found.
The main activity of FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA is not available. You also can look at reviews of FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, open positions, location of FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLB.D.M.V. GERECHTSDEURWAARDERS ANTWERPEN B.V. CVBA, employees, financial statistics.