FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA

Contactgegevens FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): Reepstraat 121 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-70-22-21-21 32-70-22-21-21

Fax (fax): 32-37-27-13-01 32-37-27-13-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA
Products information FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE03078063964
Ondernemingsnummer: 3920440673
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 128,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA
(Get full report from official database of BE for FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA
Addition kinds of activities for FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
254200. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
01399903. Hop boerderij | Hop farm
09130102. Mussells, nemen van | Mussells, taking of
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
55610102. Reiswagens: auto, nieuw en gebruikt | Travel trailers: automobile, new and used

Werken bij FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA. Laat een reactie achter voor FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA. FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA. Leave a respond for FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA. FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA op de google maps. Adres en contacten FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA
Location of FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA on the google maps. Address and contacts of FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA: RENMANS | Clair de Vue | HANS VANDEWALLE | Laerehof Feestzaal | A.M.B.

Other related companies as FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA: RENMANS | Clair de Vue | HANS VANDEWALLE | Laerehof Feestzaal | A.M.B.

FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03078063964. Het bedrijf FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA bevindt zich op het adres: Reepstraat 121 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 128,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, openstaande posities, locatie van FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA op de kaart.

FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA is a company, that was registered 2012 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, company assigned to the tax number BE03078063964. The company FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA is located at the address: Reepstraat 121 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 128,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA were not found.
The main activity of FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA is not available. You also can look at reviews of FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, open positions, location of FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVERBERCKMOES MEUBELEN SA, employees, financial statistics.