DE KLEINE HEMEL

Contactgegevens DE KLEINE HEMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KLEINE HEMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KLEINE HEMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 49; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11538393 (+32-11538393) 11538393 (+32-11538393)

Fax (fax): +32 (63) 397-99-77 +32 (63) 397-99-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KLEINE HEMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KLEINE HEMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KLEINE HEMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KLEINE HEMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KLEINE HEMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KLEINE HEMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KLEINE HEMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KLEINE HEMEL
Products information DE KLEINE HEMEL

BTW identificatienummer (tax): BE01140899658
Ondernemingsnummer: 7462158203
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DE KLEINE HEMEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KLEINE HEMEL
(Get full report from official database of BE for DE KLEINE HEMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KLEINE HEMEL
Addition kinds of activities for DE KLEINE HEMEL

371699. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
28420402. Desinfectiemiddelen, huishoudelijke of industriële planten | Disinfectants, household or industrial plant
28799901. Landbouw desinfectiemiddelen | Agricultural disinfectants
30691006. Gegoten rubber producten | Molded rubber products
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
36340309. Verwarmers, tape | Heaters, tape
37430303. Lokale locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Mining locomotives and parts, electric or nonelectric
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate
75490302. Slepen, stacaravans | Towing, mobile homes

Werken bij DE KLEINE HEMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KLEINE HEMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KLEINE HEMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KLEINE HEMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van DE KLEINE HEMEL in sociale netwerken
Look for responds of DE KLEINE HEMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KLEINE HEMEL. Laat een reactie achter voor DE KLEINE HEMEL. DE KLEINE HEMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KLEINE HEMEL. Leave a respond for DE KLEINE HEMEL. DE KLEINE HEMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KLEINE HEMEL op de google maps. Adres en contacten DE KLEINE HEMEL
Location of DE KLEINE HEMEL on the google maps. Address and contacts of DE KLEINE HEMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KLEINE HEMEL DE KLEINE HEMEL: NOTERMAN FIETSEN | Proxy Delhaize Betekom | VANDEBROEK | JOANNES GORREMANS | Thomas R

Other related companies as DE KLEINE HEMEL: NOTERMAN FIETSEN | Proxy Delhaize Betekom | VANDEBROEK | JOANNES GORREMANS | Thomas R

DE KLEINE HEMEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KLEINE HEMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01140899658. Het bedrijf DE KLEINE HEMEL bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 49; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in DE KLEINE HEMEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KLEINE HEMEL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KLEINE HEMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KLEINE HEMEL, openstaande posities, locatie van DE KLEINE HEMEL op de kaart.

DE KLEINE HEMEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KLEINE HEMEL, company assigned to the tax number BE01140899658. The company DE KLEINE HEMEL is located at the address: DORPSTRAAT 49; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in DE KLEINE HEMEL were not found.
The main activity of DE KLEINE HEMEL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KLEINE HEMEL is not available. You also can look at reviews of DE KLEINE HEMEL, open positions, location of DE KLEINE HEMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KLEINE HEMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KLEINE HEMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KLEINE HEMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KLEINE HEMEL, employees, financial statistics.