FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV

Contactgegevens FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Europark-Zuid 10 9112 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-76-11-56 32-37-76-11-56

Fax (fax): 32-37-76-96-87 32-37-76-96-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV
Products information FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE02757263183
Ondernemingsnummer: 4144561767
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV
(Get full report from official database of BE for FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV
Addition kinds of activities for FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV

5421. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
573600. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
738102. Detective diensten | Detective services
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
28740104. Fosforzuur | Phosphoric acid
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)

Werken bij FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

Zoek naar antwoorden van FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV. Laat een reactie achter voor FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV. FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV. Leave a respond for FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV. FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV op de google maps. Adres en contacten FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV
Location of FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV on the google maps. Address and contacts of FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV: DOMINIQUE SCHREURS | BUREAU CASIER & CO | BUREAU A & P | DELTA LIMOUSINE | Eyckens Ph

Other related companies as FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV: DOMINIQUE SCHREURS | BUREAU CASIER & CO | BUREAU A & P | DELTA LIMOUSINE | Eyckens Ph

FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02757263183. Het bedrijf FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV bevindt zich op het adres: Europark-Zuid 10 9112 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, openstaande posities, locatie van FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV op de kaart.

FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV is a company, that was registered 1986 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, company assigned to the tax number BE02757263183. The company FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV is located at the address: Europark-Zuid 10 9112 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV were not found.
The main activity of FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV is not available. You also can look at reviews of FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, open positions, location of FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVANDEWALLE HOUTHANDEL NV, employees, financial statistics.