DE AMBACTELIJKE BAKKER

Contactgegevens DE AMBACTELIJKE BAKKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE AMBACTELIJKE BAKKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE AMBACTELIJKE BAKKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERSTRAAT 3; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13671614 (+32-13671614) 13671614 (+32-13671614)

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE AMBACTELIJKE BAKKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE AMBACTELIJKE BAKKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE AMBACTELIJKE BAKKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE AMBACTELIJKE BAKKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE AMBACTELIJKE BAKKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE AMBACTELIJKE BAKKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE AMBACTELIJKE BAKKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE AMBACTELIJKE BAKKER
Products information DE AMBACTELIJKE BAKKER

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DE AMBACTELIJKE BAKKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE AMBACTELIJKE BAKKER
(Get full report from official database of BE for DE AMBACTELIJKE BAKKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE AMBACTELIJKE BAKKER
Addition kinds of activities for DE AMBACTELIJKE BAKKER

229602. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
355604. Drankmachines | Beverage machinery
09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
34219902. Swords | Swords
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
38430117. Tangen, tandheelkunde | Pliers, dental
38510109. Bril | Spectacles
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage

Werken bij DE AMBACTELIJKE BAKKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE AMBACTELIJKE BAKKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE AMBACTELIJKE BAKKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE AMBACTELIJKE BAKKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

Zoek naar antwoorden van DE AMBACTELIJKE BAKKER in sociale netwerken
Look for responds of DE AMBACTELIJKE BAKKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE AMBACTELIJKE BAKKER. Laat een reactie achter voor DE AMBACTELIJKE BAKKER. DE AMBACTELIJKE BAKKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE AMBACTELIJKE BAKKER. Leave a respond for DE AMBACTELIJKE BAKKER. DE AMBACTELIJKE BAKKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE AMBACTELIJKE BAKKER op de google maps. Adres en contacten DE AMBACTELIJKE BAKKER
Location of DE AMBACTELIJKE BAKKER on the google maps. Address and contacts of DE AMBACTELIJKE BAKKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE AMBACTELIJKE BAKKER DE AMBACTELIJKE BAKKER: Schepkens Ph | L'UNO COLL'ALTRO | IPSE CONSULT | ACTION BRONZAGE & FITNESS | PATISSERIE HOEBRECHTS

Other related companies as DE AMBACTELIJKE BAKKER: Schepkens Ph | L'UNO COLL'ALTRO | IPSE CONSULT | ACTION BRONZAGE & FITNESS | PATISSERIE HOEBRECHTS

DE AMBACTELIJKE BAKKER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE AMBACTELIJKE BAKKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf DE AMBACTELIJKE BAKKER bevindt zich op het adres: NEERSTRAAT 3; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in DE AMBACTELIJKE BAKKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE AMBACTELIJKE BAKKER is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE AMBACTELIJKE BAKKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE AMBACTELIJKE BAKKER, openstaande posities, locatie van DE AMBACTELIJKE BAKKER op de kaart.

DE AMBACTELIJKE BAKKER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE AMBACTELIJKE BAKKER, company assigned to the tax number BE08602539062. The company DE AMBACTELIJKE BAKKER is located at the address: NEERSTRAAT 3; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in DE AMBACTELIJKE BAKKER were not found.
The main activity of DE AMBACTELIJKE BAKKER is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE AMBACTELIJKE BAKKER is not available. You also can look at reviews of DE AMBACTELIJKE BAKKER, open positions, location of DE AMBACTELIJKE BAKKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE AMBACTELIJKE BAKKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE AMBACTELIJKE BAKKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE AMBACTELIJKE BAKKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE AMBACTELIJKE BAKKER, employees, financial statistics.