CHRIS VANDECASTEELE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • CHRIS VANDECASTEELE
Private companiesSocial Services • CHRIS VANDECASTEELE

Contactgegevens CHRIS VANDECASTEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIS VANDECASTEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIS VANDECASTEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENOVENSTRAAT 79; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51406198 (+32-51406198) 51406198 (+32-51406198)

Fax (fax): +32 (51) 908-26-50 +32 (51) 908-26-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIS VANDECASTEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIS VANDECASTEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIS VANDECASTEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIS VANDECASTEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIS VANDECASTEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIS VANDECASTEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIS VANDECASTEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIS VANDECASTEELE
Products information CHRIS VANDECASTEELE

BTW identificatienummer (tax): BE01578979492
Ondernemingsnummer: 9591033935
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CHRIS VANDECASTEELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIS VANDECASTEELE
(Get full report from official database of BE for CHRIS VANDECASTEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIS VANDECASTEELE
Addition kinds of activities for CHRIS VANDECASTEELE

822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
37430101. Remmen, lucht en vacuüm: spoorweg | Brakes, air and vacuum: railway
50440402. Mailing machines | Mailing machines
73359903. Fotografische studio, commercieel | Photographic studio, commercial

Werken bij CHRIS VANDECASTEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIS VANDECASTEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIS VANDECASTEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIS VANDECASTEELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van CHRIS VANDECASTEELE in sociale netwerken
Look for responds of CHRIS VANDECASTEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIS VANDECASTEELE. Laat een reactie achter voor CHRIS VANDECASTEELE. CHRIS VANDECASTEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIS VANDECASTEELE. Leave a respond for CHRIS VANDECASTEELE. CHRIS VANDECASTEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIS VANDECASTEELE op de google maps. Adres en contacten CHRIS VANDECASTEELE
Location of CHRIS VANDECASTEELE on the google maps. Address and contacts of CHRIS VANDECASTEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIS VANDECASTEELE CHRIS VANDECASTEELE: PAUL HEYLIGEN | Planet Sandwich | OFF.PROM.PETITS ELEVAGES | Kempeneers | BUDGETWAGENS BVBA

Other related companies as CHRIS VANDECASTEELE: PAUL HEYLIGEN | Planet Sandwich | OFF.PROM.PETITS ELEVAGES | Kempeneers | BUDGETWAGENS BVBA

CHRIS VANDECASTEELE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIS VANDECASTEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01578979492. Het bedrijf CHRIS VANDECASTEELE bevindt zich op het adres: STEENOVENSTRAAT 79; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in CHRIS VANDECASTEELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRIS VANDECASTEELE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIS VANDECASTEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIS VANDECASTEELE, openstaande posities, locatie van CHRIS VANDECASTEELE op de kaart.

CHRIS VANDECASTEELE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIS VANDECASTEELE, company assigned to the tax number BE01578979492. The company CHRIS VANDECASTEELE is located at the address: STEENOVENSTRAAT 79; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in CHRIS VANDECASTEELE were not found.
The main activity of CHRIS VANDECASTEELE is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIS VANDECASTEELE is not available. You also can look at reviews of CHRIS VANDECASTEELE, open positions, location of CHRIS VANDECASTEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIS VANDECASTEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIS VANDECASTEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIS VANDECASTEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIS VANDECASTEELE, employees, financial statistics.