FLUNILIN FLOORING BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FLUNILIN FLOORING BVBA
Private companiesMembership Organizations • FLUNILIN FLOORING BVBA

Contactgegevens FLUNILIN FLOORING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLUNILIN FLOORING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLUNILIN FLOORING BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ooigemstr. 3 8710 Wielsbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-67-52-11 32-56-67-52-11

Fax (fax): 32-56-67-52-12 32-56-67-52-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLUNILIN FLOORING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLUNILIN FLOORING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLUNILIN FLOORING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLUNILIN FLOORING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLUNILIN FLOORING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLUNILIN FLOORING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLUNILIN FLOORING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLUNILIN FLOORING BVBA
Products information FLUNILIN FLOORING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09763519287
Ondernemingsnummer: 9143615722
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLUNILIN FLOORING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLUNILIN FLOORING BVBA
(Get full report from official database of BE for FLUNILIN FLOORING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLUNILIN FLOORING BVBA
Addition kinds of activities for FLUNILIN FLOORING BVBA

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
23969902. Meubelen versieringen, stof | Furniture trimmings, fabric
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio

Werken bij FLUNILIN FLOORING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLUNILIN FLOORING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLUNILIN FLOORING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLUNILIN FLOORING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van FLUNILIN FLOORING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLUNILIN FLOORING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLUNILIN FLOORING BVBA. Laat een reactie achter voor FLUNILIN FLOORING BVBA. FLUNILIN FLOORING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLUNILIN FLOORING BVBA. Leave a respond for FLUNILIN FLOORING BVBA. FLUNILIN FLOORING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLUNILIN FLOORING BVBA op de google maps. Adres en contacten FLUNILIN FLOORING BVBA
Location of FLUNILIN FLOORING BVBA on the google maps. Address and contacts of FLUNILIN FLOORING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLUNILIN FLOORING BVBA FLUNILIN FLOORING BVBA: FLFLOREAC NV | COIFFURE CARINE | JOZEF VAN ACKER | Coeckelberghs L | WIM UYDENS

Other related companies as FLUNILIN FLOORING BVBA: FLFLOREAC NV | COIFFURE CARINE | JOZEF VAN ACKER | Coeckelberghs L | WIM UYDENS

FLUNILIN FLOORING BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLUNILIN FLOORING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09763519287. Het bedrijf FLUNILIN FLOORING BVBA bevindt zich op het adres: Ooigemstr. 3 8710 Wielsbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 500,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLUNILIN FLOORING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLUNILIN FLOORING BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLUNILIN FLOORING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLUNILIN FLOORING BVBA, openstaande posities, locatie van FLUNILIN FLOORING BVBA op de kaart.

FLUNILIN FLOORING BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLUNILIN FLOORING BVBA, company assigned to the tax number BE09763519287. The company FLUNILIN FLOORING BVBA is located at the address: Ooigemstr. 3 8710 Wielsbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 500,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLUNILIN FLOORING BVBA were not found.
The main activity of FLUNILIN FLOORING BVBA is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLUNILIN FLOORING BVBA is not available. You also can look at reviews of FLUNILIN FLOORING BVBA, open positions, location of FLUNILIN FLOORING BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLUNILIN FLOORING BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLUNILIN FLOORING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLUNILIN FLOORING BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLUNILIN FLOORING BVBA, employees, financial statistics.