CATHY BAPTتME

Contactgegevens CATHY BAPTتME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATHY BAPTتME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATHY BAPTتME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 79BB; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67555884 (+32-67555884) 67555884 (+32-67555884)

Fax (fax): +32 (65) 783-96-58 +32 (65) 783-96-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATHY BAPTتME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATHY BAPTتME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATHY BAPTتME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATHY BAPTتME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATHY BAPTتME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATHY BAPTتME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATHY BAPTتME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATHY BAPTتME
Products information CATHY BAPTتME

BTW identificatienummer (tax): BE04710083007
Ondernemingsnummer: 8019989013
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CATHY BAPTتME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATHY BAPTتME
(Get full report from official database of BE for CATHY BAPTتME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATHY BAPTتME
Addition kinds of activities for CATHY BAPTتME

4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
32599901. Segmentblokken, klei | Segment blocks, clay
35590105. Hoedmakerij en hoedvernieuwingsmachines | Hat making and hat renovating machinery
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors
72991202. Kopersclub | Buyers' club

Werken bij CATHY BAPTتME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATHY BAPTتME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATHY BAPTتME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATHY BAPTتME. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van CATHY BAPTتME in sociale netwerken
Look for responds of CATHY BAPTتME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATHY BAPTتME. Laat een reactie achter voor CATHY BAPTتME. CATHY BAPTتME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATHY BAPTتME. Leave a respond for CATHY BAPTتME. CATHY BAPTتME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATHY BAPTتME op de google maps. Adres en contacten CATHY BAPTتME
Location of CATHY BAPTتME on the google maps. Address and contacts of CATHY BAPTتME

Andere gerelateerde bedrijven als come CATHY BAPTتME CATHY BAPTتME: JUWELENSALON BIKKEMS | WILLIAM VAN DEN ABBEELE | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | LES ENTREP?TS LUXEMBOURGEOIS | MARIANNE GAEREMYNCK

Other related companies as CATHY BAPTتME: JUWELENSALON BIKKEMS | WILLIAM VAN DEN ABBEELE | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | LES ENTREP?TS LUXEMBOURGEOIS | MARIANNE GAEREMYNCK

CATHY BAPTتME is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATHY BAPTتME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04710083007. Het bedrijf CATHY BAPTتME bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 79BB; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in CATHY BAPTتME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CATHY BAPTتME is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATHY BAPTتME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATHY BAPTتME, openstaande posities, locatie van CATHY BAPTتME op de kaart.

CATHY BAPTتME is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATHY BAPTتME, company assigned to the tax number BE04710083007. The company CATHY BAPTتME is located at the address: RUE DE LA STATION 79BB; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in CATHY BAPTتME were not found.
The main activity of CATHY BAPTتME is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CATHY BAPTتME is not available. You also can look at reviews of CATHY BAPTتME, open positions, location of CATHY BAPTتME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATHY BAPTتME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATHY BAPTتME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATHY BAPTتME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATHY BAPTتME, employees, financial statistics.