CARINE DENORME

Contactgegevens CARINE DENORME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARINE DENORME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARINE DENORME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDEWALLESTRAAT 149BA; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51568806 (+32-51568806) 51568806 (+32-51568806)

Fax (fax): +32 (55) 417-13-96 +32 (55) 417-13-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARINE DENORME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARINE DENORME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARINE DENORME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARINE DENORME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARINE DENORME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARINE DENORME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARINE DENORME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARINE DENORME
Products information CARINE DENORME

BTW identificatienummer (tax): BE09971710205
Ondernemingsnummer: 8936523437
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CARINE DENORME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARINE DENORME
(Get full report from official database of BE for CARINE DENORME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARINE DENORME
Addition kinds of activities for CARINE DENORME

161101. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
336500. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
561100. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
701101. motels | Motels
23260101. Medische en ziekenhuisuniformen, mannen | Medical and hospital uniforms, men's
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
37929907. Aanhangwagens, auto | Trailer coaches, automobile
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor

Werken bij CARINE DENORME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARINE DENORME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARINE DENORME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARINE DENORME. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

Zoek naar antwoorden van CARINE DENORME in sociale netwerken
Look for responds of CARINE DENORME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARINE DENORME. Laat een reactie achter voor CARINE DENORME. CARINE DENORME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARINE DENORME. Leave a respond for CARINE DENORME. CARINE DENORME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARINE DENORME op de google maps. Adres en contacten CARINE DENORME
Location of CARINE DENORME on the google maps. Address and contacts of CARINE DENORME

Andere gerelateerde bedrijven als come CARINE DENORME CARINE DENORME: SABINE HOFMAN | BUREAU IMMACO | DE PAUW | SISKA DUMOULIN | PATISSERIE FINESSE

Other related companies as CARINE DENORME: SABINE HOFMAN | BUREAU IMMACO | DE PAUW | SISKA DUMOULIN | PATISSERIE FINESSE

CARINE DENORME is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARINE DENORME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971710205. Het bedrijf CARINE DENORME bevindt zich op het adres: EDEWALLESTRAAT 149BA; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in CARINE DENORME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARINE DENORME is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARINE DENORME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARINE DENORME, openstaande posities, locatie van CARINE DENORME op de kaart.

CARINE DENORME is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARINE DENORME, company assigned to the tax number BE09971710205. The company CARINE DENORME is located at the address: EDEWALLESTRAAT 149BA; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in CARINE DENORME were not found.
The main activity of CARINE DENORME is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARINE DENORME is not available. You also can look at reviews of CARINE DENORME, open positions, location of CARINE DENORME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARINE DENORME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARINE DENORME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARINE DENORME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARINE DENORME, employees, financial statistics.