CARINE BOSSUYT

Contactgegevens CARINE BOSSUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARINE BOSSUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARINE BOSSUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIAGORASSTRAAT 19; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56219983 (+32-56219983) 56219983 (+32-56219983)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARINE BOSSUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARINE BOSSUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARINE BOSSUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARINE BOSSUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARINE BOSSUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARINE BOSSUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARINE BOSSUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARINE BOSSUYT
Products information CARINE BOSSUYT

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in CARINE BOSSUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARINE BOSSUYT
(Get full report from official database of BE for CARINE BOSSUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARINE BOSSUYT
Addition kinds of activities for CARINE BOSSUYT

4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
506399. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
22589900. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
27599907. Facsimile letters: drukwerk, NSK | Facsimile letters: printing, nsk
34979909. Zilveren folie of blad | Silver foil or leaf
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec
91319901. Indiase reservering | Indian reservation

Werken bij CARINE BOSSUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARINE BOSSUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARINE BOSSUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARINE BOSSUYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van CARINE BOSSUYT in sociale netwerken
Look for responds of CARINE BOSSUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARINE BOSSUYT. Laat een reactie achter voor CARINE BOSSUYT. CARINE BOSSUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARINE BOSSUYT. Leave a respond for CARINE BOSSUYT. CARINE BOSSUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARINE BOSSUYT op de google maps. Adres en contacten CARINE BOSSUYT
Location of CARINE BOSSUYT on the google maps. Address and contacts of CARINE BOSSUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come CARINE BOSSUYT CARINE BOSSUYT: M & D SEMINARS | PETER VANHOUTTEGHEM | ELS VIEREN | Andr茅 Georges-Pol | T.I.S.

Other related companies as CARINE BOSSUYT: M & D SEMINARS | PETER VANHOUTTEGHEM | ELS VIEREN | Andr茅 Georges-Pol | T.I.S.

CARINE BOSSUYT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARINE BOSSUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf CARINE BOSSUYT bevindt zich op het adres: DIAGORASSTRAAT 19; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in CARINE BOSSUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARINE BOSSUYT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARINE BOSSUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARINE BOSSUYT, openstaande posities, locatie van CARINE BOSSUYT op de kaart.

CARINE BOSSUYT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARINE BOSSUYT, company assigned to the tax number BE04651580810. The company CARINE BOSSUYT is located at the address: DIAGORASSTRAAT 19; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in CARINE BOSSUYT were not found.
The main activity of CARINE BOSSUYT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARINE BOSSUYT is not available. You also can look at reviews of CARINE BOSSUYT, open positions, location of CARINE BOSSUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARINE BOSSUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARINE BOSSUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARINE BOSSUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARINE BOSSUYT, employees, financial statistics.