BOUTIQUE DةLIFRANCE

Contactgegevens BOUTIQUE DةLIFRANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIQUE DةLIFRANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIQUE DةLIFRANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRITSELEI 90; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32327132 32327132

Fax (fax): +32 (53) 463-56-33 +32 (53) 463-56-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIQUE DةLIFRANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIQUE DةLIFRANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIQUE DةLIFRANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIQUE DةLIFRANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIQUE DةLIFRANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIQUE DةLIFRANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIQUE DةLIFRANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIQUE DةLIFRANCE
Products information BOUTIQUE DةLIFRANCE

BTW identificatienummer (tax): BE02576538085
Ondernemingsnummer: 3469451904
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BOUTIQUE DةLIFRANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIQUE DةLIFRANCE
(Get full report from official database of BE for BOUTIQUE DةLIFRANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIQUE DةLIFRANCE
Addition kinds of activities for BOUTIQUE DةLIFRANCE

5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
724100. Kapper winkels | Barber shops
01820000. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
23990300. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
28340604. zalven | Ointments
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals
60219900. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
61539904. Aankoop en verkoop van trustdocumenten | Purchase and sale of trust deeds
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance

Werken bij BOUTIQUE DةLIFRANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIQUE DةLIFRANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIQUE DةLIFRANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIQUE DةLIFRANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van BOUTIQUE DةLIFRANCE in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIQUE DةLIFRANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIQUE DةLIFRANCE. Laat een reactie achter voor BOUTIQUE DةLIFRANCE. BOUTIQUE DةLIFRANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIQUE DةLIFRANCE. Leave a respond for BOUTIQUE DةLIFRANCE. BOUTIQUE DةLIFRANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIQUE DةLIFRANCE op de google maps. Adres en contacten BOUTIQUE DةLIFRANCE
Location of BOUTIQUE DةLIFRANCE on the google maps. Address and contacts of BOUTIQUE DةLIFRANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIQUE DةLIFRANCE BOUTIQUE DةLIFRANCE: Cleerbout Tom | CAZ MIDDEN-LIMBURG | DE MOLEN | PASCALE WERY | 't Zien bvba

Other related companies as BOUTIQUE DةLIFRANCE: Cleerbout Tom | CAZ MIDDEN-LIMBURG | DE MOLEN | PASCALE WERY | 't Zien bvba

BOUTIQUE DةLIFRANCE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIQUE DةLIFRANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02576538085. Het bedrijf BOUTIQUE DةLIFRANCE bevindt zich op het adres: BRITSELEI 90; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BOUTIQUE DةLIFRANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUTIQUE DةLIFRANCE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIQUE DةLIFRANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIQUE DةLIFRANCE, openstaande posities, locatie van BOUTIQUE DةLIFRANCE op de kaart.

BOUTIQUE DةLIFRANCE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUTIQUE DةLIFRANCE, company assigned to the tax number BE02576538085. The company BOUTIQUE DةLIFRANCE is located at the address: BRITSELEI 90; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BOUTIQUE DةLIFRANCE were not found.
The main activity of BOUTIQUE DةLIFRANCE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIQUE DةLIFRANCE is not available. You also can look at reviews of BOUTIQUE DةLIFRANCE, open positions, location of BOUTIQUE DةLIFRANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIQUE DةLIFRANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIQUE DةLIFRANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIQUE DةLIFRANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIQUE DةLIFRANCE, employees, financial statistics.