BOULANGERIE LOISEAU

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BOULANGERIE LOISEAU
Private companiesMetal Mining • BOULANGERIE LOISEAU

Contactgegevens BOULANGERIE LOISEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE LOISEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE LOISEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES DEUX EGLISES 48; 4120; NEUPRE, België

Telefoon (phone): 43715152 (+32-43715152) 43715152 (+32-43715152)

Fax (fax): +32 (69) 728-72-59 +32 (69) 728-72-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE LOISEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE LOISEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE LOISEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE LOISEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE LOISEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE LOISEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE LOISEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE LOISEAU
Products information BOULANGERIE LOISEAU

BTW identificatienummer (tax): BE05093231201
Ondernemingsnummer: 2913269042
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BOULANGERIE LOISEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE LOISEAU
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE LOISEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE LOISEAU
Addition kinds of activities for BOULANGERIE LOISEAU

4522. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
091301. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
152200. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
26729903. Bekleed papier, behalve fotografisch, koolstof, of schuurmiddel | Coated paper, except photographic, carbon, or abrasive
35410210. Punt- en burring machines | Pointing and burring machines
38250203. audiometers | Audiometers
39650103. Knoopkleur voor de handel | Button coloring for the trade
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help

Werken bij BOULANGERIE LOISEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE LOISEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE LOISEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE LOISEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE LOISEAU in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE LOISEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE LOISEAU. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE LOISEAU. BOULANGERIE LOISEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE LOISEAU. Leave a respond for BOULANGERIE LOISEAU. BOULANGERIE LOISEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE LOISEAU op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE LOISEAU
Location of BOULANGERIE LOISEAU on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE LOISEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE LOISEAU BOULANGERIE LOISEAU: FLIKAROS CV | Paredis Wim BVBA | ASEGIC | STUDIO LITTLE EAGLE | VAN ROEYEN & ZONEN

Other related companies as BOULANGERIE LOISEAU: FLIKAROS CV | Paredis Wim BVBA | ASEGIC | STUDIO LITTLE EAGLE | VAN ROEYEN & ZONEN

BOULANGERIE LOISEAU is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE LOISEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05093231201. Het bedrijf BOULANGERIE LOISEAU bevindt zich op het adres: RUE DES DEUX EGLISES 48; 4120; NEUPRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 518,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BOULANGERIE LOISEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE LOISEAU is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE LOISEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE LOISEAU, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE LOISEAU op de kaart.

BOULANGERIE LOISEAU is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE LOISEAU, company assigned to the tax number BE05093231201. The company BOULANGERIE LOISEAU is located at the address: RUE DES DEUX EGLISES 48; 4120; NEUPRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 518,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BOULANGERIE LOISEAU were not found.
The main activity of BOULANGERIE LOISEAU is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE LOISEAU is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE LOISEAU, open positions, location of BOULANGERIE LOISEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE LOISEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE LOISEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE LOISEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE LOISEAU, employees, financial statistics.