FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW
Private companiesHealth Services • FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

Contactgegevens FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Diestsesteenweg 104 3010 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-26-09-21 32-16-26-09-21

Fax (fax): 32-16-35-92-89 32-16-35-92-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW
Products information FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04957550048
Ondernemingsnummer: 7631347656
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW
(Get full report from official database of BE for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW
Addition kinds of activities for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

336602. propellers | Propellers
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
79991504. Grot operatie | Cave operation

Werken bij FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Laat een reactie achter voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Leave a respond for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW op de google maps. Adres en contacten FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW
Location of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW on the google maps. Address and contacts of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: Lewuillon J | VAN HOVE | J. & J. | CHARLES M.A. BONHOMME | FREDERICK BARBARA

Other related companies as FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: Lewuillon J | VAN HOVE | J. & J. | CHARLES M.A. BONHOMME | FREDERICK BARBARA

FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04957550048. Het bedrijf FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW bevindt zich op het adres: Diestsesteenweg 104 3010 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, openstaande posities, locatie van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW op de kaart.

FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is a company, that was registered 2006 in Leuven region, Belgium. Full name of company is FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, company assigned to the tax number BE04957550048. The company FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is located at the address: Diestsesteenweg 104 3010 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW were not found.
The main activity of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is not available. You also can look at reviews of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, open positions, location of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, employees, financial statistics.