BOULANGERIE DU BATY

Contactgegevens BOULANGERIE DU BATY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE DU BATY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE DU BATY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BATY 99; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 71784369 (+32-71784369) 71784369 (+32-71784369)

Fax (fax): +32 (84) 156-61-57 +32 (84) 156-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE DU BATY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE DU BATY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE DU BATY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE DU BATY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE DU BATY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE DU BATY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE DU BATY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE DU BATY
Products information BOULANGERIE DU BATY

BTW identificatienummer (tax): BE07683258056
Ondernemingsnummer: 2521606445
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BOULANGERIE DU BATY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE DU BATY
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE DU BATY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE DU BATY
Addition kinds of activities for BOULANGERIE DU BATY

3291. Schuurproducten | Abrasive products
08319902. Rubberplantages | Rubber plantations
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
22739903. Vloerbekleding, textielvezel | Floor coverings, textile fiber
22829906. Twintig garen | Twisting yarn
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services

Werken bij BOULANGERIE DU BATY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE DU BATY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE DU BATY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE DU BATY. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE DU BATY in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE DU BATY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE DU BATY. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE DU BATY. BOULANGERIE DU BATY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE DU BATY. Leave a respond for BOULANGERIE DU BATY. BOULANGERIE DU BATY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE DU BATY op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE DU BATY
Location of BOULANGERIE DU BATY on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE DU BATY

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE DU BATY BOULANGERIE DU BATY: DISCOUNT CARRELAGES 2000 | JOZEF EVERAERT | Maroun Cars | Kortrijk Xpo CVBA | Hemimex SPRL

Other related companies as BOULANGERIE DU BATY: DISCOUNT CARRELAGES 2000 | JOZEF EVERAERT | Maroun Cars | Kortrijk Xpo CVBA | Hemimex SPRL

BOULANGERIE DU BATY is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE DU BATY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07683258056. Het bedrijf BOULANGERIE DU BATY bevindt zich op het adres: RUE DU BATY 99; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BOULANGERIE DU BATY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE DU BATY is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE DU BATY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE DU BATY, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE DU BATY op de kaart.

BOULANGERIE DU BATY is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE DU BATY, company assigned to the tax number BE07683258056. The company BOULANGERIE DU BATY is located at the address: RUE DU BATY 99; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BOULANGERIE DU BATY were not found.
The main activity of BOULANGERIE DU BATY is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE DU BATY is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE DU BATY, open positions, location of BOULANGERIE DU BATY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE DU BATY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE DU BATY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE DU BATY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE DU BATY, employees, financial statistics.