BOULANG. MODERNE JEMAPPES

Contactgegevens BOULANG. MODERNE JEMAPPES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANG. MODERNE JEMAPPES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANG. MODERNE JEMAPPES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES DESTRةE 194; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65781875 (+32-65781875) 65781875 (+32-65781875)

Fax (fax): +32 (19) 165-29-50 +32 (19) 165-29-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANG. MODERNE JEMAPPES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANG. MODERNE JEMAPPES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANG. MODERNE JEMAPPES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANG. MODERNE JEMAPPES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANG. MODERNE JEMAPPES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANG. MODERNE JEMAPPES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANG. MODERNE JEMAPPES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANG. MODERNE JEMAPPES
Products information BOULANG. MODERNE JEMAPPES

BTW identificatienummer (tax): BE06047943115
Ondernemingsnummer: 6807922363
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BOULANG. MODERNE JEMAPPES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANG. MODERNE JEMAPPES
(Get full report from official database of BE for BOULANG. MODERNE JEMAPPES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANG. MODERNE JEMAPPES
Addition kinds of activities for BOULANG. MODERNE JEMAPPES

145903. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
824901. Handelsschool | Trade school
24490305. Tanks, hout: gecoördineerd | Tanks, wood: coopered
33560205. Zilver en zilverlegering: rollen, tekenen of extruderen | Silver and silver alloy: rolling, drawing, or extruding
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team
87310205. Industrieel laboratorium, behalve het testen | Industrial laboratory, except testing

Werken bij BOULANG. MODERNE JEMAPPES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANG. MODERNE JEMAPPES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANG. MODERNE JEMAPPES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANG. MODERNE JEMAPPES. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van BOULANG. MODERNE JEMAPPES in sociale netwerken
Look for responds of BOULANG. MODERNE JEMAPPES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANG. MODERNE JEMAPPES. Laat een reactie achter voor BOULANG. MODERNE JEMAPPES. BOULANG. MODERNE JEMAPPES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANG. MODERNE JEMAPPES. Leave a respond for BOULANG. MODERNE JEMAPPES. BOULANG. MODERNE JEMAPPES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANG. MODERNE JEMAPPES op de google maps. Adres en contacten BOULANG. MODERNE JEMAPPES
Location of BOULANG. MODERNE JEMAPPES on the google maps. Address and contacts of BOULANG. MODERNE JEMAPPES

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANG. MODERNE JEMAPPES BOULANG. MODERNE JEMAPPES: S.K. GENT ZEEHAVEN | VECTOR | GEERT BOUCKAERT | WILLEN IS KUNNEN | LEBBINK A

Other related companies as BOULANG. MODERNE JEMAPPES: S.K. GENT ZEEHAVEN | VECTOR | GEERT BOUCKAERT | WILLEN IS KUNNEN | LEBBINK A

BOULANG. MODERNE JEMAPPES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANG. MODERNE JEMAPPES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047943115. Het bedrijf BOULANG. MODERNE JEMAPPES bevindt zich op het adres: RUE JULES DESTRةE 194; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BOULANG. MODERNE JEMAPPES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANG. MODERNE JEMAPPES is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANG. MODERNE JEMAPPES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANG. MODERNE JEMAPPES, openstaande posities, locatie van BOULANG. MODERNE JEMAPPES op de kaart.

BOULANG. MODERNE JEMAPPES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANG. MODERNE JEMAPPES, company assigned to the tax number BE06047943115. The company BOULANG. MODERNE JEMAPPES is located at the address: RUE JULES DESTRةE 194; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BOULANG. MODERNE JEMAPPES were not found.
The main activity of BOULANG. MODERNE JEMAPPES is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANG. MODERNE JEMAPPES is not available. You also can look at reviews of BOULANG. MODERNE JEMAPPES, open positions, location of BOULANG. MODERNE JEMAPPES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANG. MODERNE JEMAPPES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANG. MODERNE JEMAPPES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANG. MODERNE JEMAPPES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANG. MODERNE JEMAPPES, employees, financial statistics.