BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

Contactgegevens BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 495; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33211515 (+32-33211515) 33211515 (+32-33211515)

Fax (fax): +32 (19) 322-30-21 +32 (19) 322-30-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANKETBAKKERIJ RAPHAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANKETBAKKERIJ RAPHAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANKETBAKKERIJ RAPHAEL
Products information BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

BTW identificatienummer (tax): BE07138885498
Ondernemingsnummer: 3086853027
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BANKETBAKKERIJ RAPHAEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL
(Get full report from official database of BE for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL
Addition kinds of activities for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

027904. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
267904. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
51940202. Snuif | Snuff

Werken bij BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

Zoek naar antwoorden van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL in sociale netwerken
Look for responds of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Laat een reactie achter voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. BANKETBAKKERIJ RAPHAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Leave a respond for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. BANKETBAKKERIJ RAPHAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANKETBAKKERIJ RAPHAEL op de google maps. Adres en contacten BANKETBAKKERIJ RAPHAEL
Location of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL on the google maps. Address and contacts of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BANKETBAKKERIJ RAPHAEL BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: Maselis P | GARAGE DEWINTER | Delvaux J-M - D.O. | Immunosource BVBA | Dens P

Other related companies as BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: Maselis P | GARAGE DEWINTER | Delvaux J-M - D.O. | Immunosource BVBA | Dens P

BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07138885498. Het bedrijf BANKETBAKKERIJ RAPHAEL bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 495; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 259,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BANKETBAKKERIJ RAPHAEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, openstaande posities, locatie van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL op de kaart.

BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, company assigned to the tax number BE07138885498. The company BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is located at the address: HERENTALSEBAAN 495; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 259,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BANKETBAKKERIJ RAPHAEL were not found.
The main activity of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is not available. You also can look at reviews of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, open positions, location of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, employees, financial statistics.