BLDANYTHERM BENELUX

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • BLDANYTHERM BENELUX
Private companiesMiscellaneous Retail • BLDANYTHERM BENELUX

Contactgegevens BLDANYTHERM BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLDANYTHERM BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLDANYTHERM BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 152, Chaussée de Fleurus 6060 Gilly - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-495-53-86-54 32-495-53-86-54

Fax (fax): 32-71-48-70-51 32-71-48-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLDANYTHERM BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLDANYTHERM BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLDANYTHERM BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLDANYTHERM BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLDANYTHERM BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLDANYTHERM BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLDANYTHERM BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLDANYTHERM BENELUX
Products information BLDANYTHERM BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE06150665283
Ondernemingsnummer: 4948486328
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BLDANYTHERM BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solar energy - installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLDANYTHERM BENELUX
(Get full report from official database of BE for BLDANYTHERM BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLDANYTHERM BENELUX
Addition kinds of activities for BLDANYTHERM BENELUX

10440200. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
36340510. Schaar, elektrisch | Scissors, electric
48320100. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
76220400. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation
94410202. Medische assistentie programma administratie, overheid | Medical assistance program administration, government

Werken bij BLDANYTHERM BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLDANYTHERM BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLDANYTHERM BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLDANYTHERM BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Food (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

 • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

 • Projectleider (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

 • Bekister (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Onderhoudstechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Vaste Job

  Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

 • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

  Type: Vaste Job

  Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

 • Barman (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

  Type: Vaste Job

  Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

 • Vloerder (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: A.B.C.D

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

 • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van BLDANYTHERM BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of BLDANYTHERM BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLDANYTHERM BENELUX. Laat een reactie achter voor BLDANYTHERM BENELUX. BLDANYTHERM BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLDANYTHERM BENELUX. Leave a respond for BLDANYTHERM BENELUX. BLDANYTHERM BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLDANYTHERM BENELUX op de google maps. Adres en contacten BLDANYTHERM BENELUX
Location of BLDANYTHERM BENELUX on the google maps. Address and contacts of BLDANYTHERM BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BLDANYTHERM BENELUX BLDANYTHERM BENELUX: Coudenys Woningbouw BVBA | COIFFURE PE'CASS | KF Télécom SPRL | J. PIJPEN | LISE HEILPORN

Other related companies as BLDANYTHERM BENELUX: Coudenys Woningbouw BVBA | COIFFURE PE'CASS | KF Télécom SPRL | J. PIJPEN | LISE HEILPORN

BLDANYTHERM BENELUX is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLDANYTHERM BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06150665283. Het bedrijf BLDANYTHERM BENELUX bevindt zich op het adres: 152, Chaussée de Fleurus 6060 Gilly - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 453,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Solar energy - installations. Producten gemaakt in BLDANYTHERM BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLDANYTHERM BENELUX is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLDANYTHERM BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLDANYTHERM BENELUX, openstaande posities, locatie van BLDANYTHERM BENELUX op de kaart.

BLDANYTHERM BENELUX is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLDANYTHERM BENELUX, company assigned to the tax number BE06150665283. The company BLDANYTHERM BENELUX is located at the address: 152, Chaussée de Fleurus 6060 Gilly - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 453,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Solar energy - installations. Products created in BLDANYTHERM BENELUX were not found.
The main activity of BLDANYTHERM BENELUX is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLDANYTHERM BENELUX is not available. You also can look at reviews of BLDANYTHERM BENELUX, open positions, location of BLDANYTHERM BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLDANYTHERM BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLDANYTHERM BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLDANYTHERM BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLDANYTHERM BENELUX, employees, financial statistics.