BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET

Contactgegevens BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTEGEMSTRAAT 9; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56758679 (+32-56758679) 56758679 (+32-56758679)

Fax (fax): +32 (58) 497-82-71 +32 (58) 497-82-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET
Products information BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET

BTW identificatienummer (tax): BE09118621826
Ondernemingsnummer: 8977722167
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET

872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
20480111. Voorraadfeeds, droog | Stock feeds, dry
28690100. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
50460304. Food warming apparatuur | Food warming equipment
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
96510103. Beveiligingscommissie commissies, overheid | Securities regulation commission, government

Werken bij BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET. BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET. Leave a respond for BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET. BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET
Location of BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET: Verhoestraete Metalen NV | I. VERHEECKE | Schellemans Kris | A.C.V.K. | Futurtalent EMCMA ASBL

Other related companies as BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET: Verhoestraete Metalen NV | I. VERHEECKE | Schellemans Kris | A.C.V.K. | Futurtalent EMCMA ASBL

BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09118621826. Het bedrijf BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET bevindt zich op het adres: OTEGEMSTRAAT 9; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET op de kaart.

BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, company assigned to the tax number BE09118621826. The company BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET is located at the address: OTEGEMSTRAAT 9; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET were not found.
The main activity of BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, open positions, location of BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VANLEDE-ALGOET, employees, financial statistics.